Vulturul argintiu Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 salut Sunt disperat, vine caldura si nu am unde s-o inchid in fata blocului, pe langa cablu cu cheie mai vreu sa-i mai adaug si o alarma - nu stiu de ce dar cele cu pager cred ca sunt cele mai indicate. daca stiti ceva referitor la alarme va rog sa-mi spuneti. MULTUMESC ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
christian Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 salut Sunt disperat, vine caldura si nu am unde s-o inchid in fata blocului, pe langa cablu cu cheie mai vreu sa-i mai adaug si o alarma - nu stiu de ce dar cele cu pager cred ca sunt cele mai indicate. daca stiti ceva referitor la alarme va rog sa-mi spuneti. MULTUMESC ! uite aici iti poti comanda una http://www.motociclism.info/l/infusions/tw..._cart/index.php bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate