baiucatalin Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 sunt un biet incepator care cere putin ajutor. Mai nou am descoperit in rezervor la un fazer 600 din 98 gunoaie si rugina. Poate cineva sa mi spuna cum sa scap de rugina care mi a infundat carburatoarele si filtru de benzina. Exista vreo solutie chimica sau de orice natura pentru indepartarea ruginii. Va multumesc mult si scuze daca deranjez pe cineva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Februarie 5, 2008 Share Postat Februarie 5, 2008 (editat) sunt un biet incepator care cere putin ajutor. Mai nou am descoperit in rezervor la un fazer 600 din 98 gunoaie si rugina. Poate cineva sa mi spuna cum sa scap de rugina care mi a infundat carburatoarele si filtru de benzina. Exista vreo solutie chimica sau de orice natura pentru indepartarea ruginii. Va multumesc mult si scuze daca deranjez pe cineva. vechea renumita si cea mai eficienta: - dai rezervorul jos, ii dai si caneua jos si astupi gaura ce ramane unde a fost caneaua cu ceva, apoi bagi cam juma de litru de motorina in el si un lant ... lant normal de vaca, de legat cainele cum vrei sa ii zici, cam 1 m, 1m junate ... inchizi bulonul si incepi sa il agiti bine si tare ca sa sara rugina aia, dar nu prea tare sa nu sara vopseaua o data cu rugina ... apoi il golesti si de motorina si de lant si il clatesti bine ... o data cu motorina si de vre-o 2 sau mai multe ori cu benzina(sa nu mai ramana gunoaie in el) ... montezi totul la loc si gata ar mai fi varianta cu soda caustica diluata in procent de nuj cat la % cu apa si bagat in rezervor, aia mananca rugina si scapi de ea dar in acelasi timp ataca si metalul,adica zonele unde nu ti-a inflorit inca rugina in rezervor e posibil sa iti infloreasca dupa operatia asta cu soda ... alte variante sincer nu stiu Editat Februarie 5, 2008 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate