ioneld Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Salut! Pentru toti cei interesati si nu numai, am un MZ ETZ 250 din 1986, este in stare buna! O vand pt. ca am alta si e pacat de ea sa rugineasca nefolosita! Pretul: 450 euro.Motocicleta este inmatriculata fara verificare teh., dar pot asigura verificarea. Sunt din Chitila, jud. Ilfov, pe langa Bucuresti. Tel: 0740376555 sau 0213616762. Ionel Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kiusro Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Salutare, frumo MZ-ul, felicitari, daca si merge precum arata merita banii cu toate ca este cam ieftin la cum arata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kenno Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 eu tocmai ce l-am dat pe al meu si sincer, ma cam incearca nostalgia. subscriu la ce a spus kiusro: "daca merge dupa cum arata..." ma tenteaza pe mine sa imi cumpar altul asa, de suflet... up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
judas Postat Februarie 9, 2008 Share Postat Februarie 9, 2008 Salut! Pentru toti cei interesati si nu numai, am un MZ ETZ 250 din 1986, este in stare buna! O vand pt. ca am alta si e pacat de ea sa rugineasca nefolosita! Pretul: 450 euro.Motocicleta este inmatriculata fara verificare teh., dar pot asigura verificarea. Sunt din Chitila, jud. Ilfov, pe langa Bucuresti. Tel: 0740376555 sau 0213616762. Ionel Acum , cu mai multe poze puse vad ca arata chiar bine ETZ-ul ! Pretul e foarte ok, daca si functioneaza ok.De cand l-ai pus la vanzare ,nu ai primit nici o oferta veritabila la pretul asta? Ma mir.... , oricum ,bafta in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 Salut! Pentru toti cei interesati si nu numai, am un MZ ETZ 250 din 1986, este in stare buna! O vand pt. ca am alta si e pacat de ea sa rugineasca nefolosita! Pretul: 450 euro.Motocicleta este inmatriculata fara verificare teh., dar pot asigura verificarea. Sunt din Chitila, jud. Ilfov, pe langa Bucuresti. Tel: 0740376555 sau 0213616762. Ionel Salut pe toti cei care au fost interesati de acest MZ ca .........SA VANDUT.......... Motocicleta a plecat an Maramures pt. a pregati o noua serie de viitori motociclisti (la o scoala moto) Va doresc tuturor asfalt uscat si multumesc tuturor celor care au vrut sa ma ajute la vanzarea ei si nunumai . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate