Jean_Taxi Postat Februarie 12, 2008 Share Postat Februarie 12, 2008 Am aceasta motocicleta de 4 ani si o voi mai tine probabil inca 3-4.M-am gandit s-a avem un topic al celor care poseda aceasta motocicleta,adicatelea Honda cbr 1000f, si eventual s-a ne ajutam cu sfaturi si poate chiar s-a ne intalnim la o bere, plimbare.., ce zice-ti, frati intru motoreta? PS Daca mai e un topic similar, rog Adminu sa-l stearga pe acesta, cu scuzele de rigoare --- Mesaj completat în 16 Feb 2008 21:12 -------------Parca sunt singur pe lume.., unde sunteti vitejii mei?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 22, 2008 Autor Share Postat Februarie 22, 2008 up! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lt. Navarro Postat Februarie 23, 2008 Share Postat Februarie 23, 2008 Jeane, incearca la "motoare de viteza/toruing". Ca aicea isi prezinta doar lumea motoretele. De discutat in mare parte , discuta la seciunile lor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Februarie 23, 2008 Autor Share Postat Februarie 23, 2008 aha, multam de sugestie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate