NateDoggOnyx Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Salutare la toata lumea . Am deschis aces topic doar pentru iubitori de pitbike (diferite marci ...) . Cine are pitbike de orce marca , model cilintri ,,,, etc va rog eu sa ne adunam aici pe forumul acesta minunat si sa discutam de motoarele lor electrica lor ,,,,,, tot ce tine de ele . Eu detin un pitbike BFD Lifan 200 ccm 5 trepte in jur de 19 cai si am niste probleme minore cu el : Nu stiu exact cat ulei sa bag in el (cata cantitate si ce model ex 10W30 sau 15W40 ...) m-ar interesa si ce benzina sa ii pun si cam atat . Va astept cu drag . MS Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 la asta te referi cand spui pitbike?, daca da, la modelul asta iti trebuie un ulei 10W40 sau si mai bun e 15W50 pentru moto. nu cred ca intra mai mult de 1,2 litri in motor, oricum , ar trebui sa aibe joja de ulei. benzina fara plumb se foloseshte la motocicletele mai noi de anul 1990. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NateDoggOnyx Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Da la asa cv ma refer , Pitbike-ul tau e exact ca si ameu . Racirea e pe aer , am niste preteni care repara motoare (crossuri speeduri etc) si ei au zis ulei cat de gros , adica un Motul 10W40 ar fi perfect . Cauciucuri si piese de schimb m-ar interesa de unde pot sa i-mi cumapr si un pretz aproximativ la un cauciuc pe spate , Ms http://img147.imageshack.us/my.php?image=h...itbike11ps9.jpg http://img233.imageshack.us/my.php?image=h...pitbike2ii0.jpg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 ca mai gros poate sa fie si 20w si 10w40 e pe la jumate. nu e cel mai gros. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 pentru motoarele mici, racite pe aer, e suficient un 15W50, 20W50 se folosea doar la motoarele mari racite pe aer, si de generatie mai veche, Ural, Harley, Nipru, Simson. nu e motorul meu, am luat pozele de pe net, ca sa vada lumea ce-i un pitbike, ca nici eu nu stiam pana nu ai aparut tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
NateDoggOnyx Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Motoru e de 200 ccm , eu zic ca nu e mic , si Kerosen - gandetete cand vine vara 20 grade urci pe padure cu el se infoaca foarte tare fiind racire pe aer , eu cred ca totusi un 15W40 sau 15W50 e deajuns . Dar am gasit pe un site o recomandare pentru motoarele de 200ccm de pitbike un ulei Motul 10W30 dar nush ce sa zic . Eu deocamdata is foarte multumit de Motul 10W40 ca asa am pus eu acuma , fatza de ce ulei a pus fabrica LukOil . Ne auzit cu bine ....... o sa mai pun cv poze&filme . Drum cu ingerasi va doresc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate