Sari la conținut

Pitbike Riders


Postări Recomandate

Salutare la toata lumea . Am deschis aces topic doar pentru iubitori de pitbike (diferite marci ...) . Cine are pitbike de orce marca , model cilintri ,,,, etc va rog eu sa ne adunam aici pe forumul acesta minunat si sa discutam de motoarele lor electrica lor ,,,,,, tot ce tine de ele :wink: .

 

Eu detin un pitbike BFD Lifan 200 ccm 5 trepte in jur de 19 cai si am niste probleme minore cu el : Nu stiu exact cat ulei sa bag in el (cata cantitate si ce model ex 10W30 sau 15W40 ...) m-ar interesa si ce benzina sa ii pun si cam atat . Va astept cu drag . MS :kiss:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la asta te referi cand spui pitbike?, daca da, la modelul asta iti trebuie un ulei 10W40 sau si mai bun e 15W50 pentru moto. nu cred ca intra mai mult de 1,2 litri in motor, oricum , ar trebui sa aibe joja de ulei.

benzina fara plumb se foloseshte la motocicletele mai noi de anul 1990.

post-1567-1203197101_thumb.jpg

post-1567-1203197115_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Da la asa cv ma refer :wink: , Pitbike-ul tau e exact ca si ameu :kiss: . Racirea e pe aer , am niste preteni care repara motoare (crossuri speeduri etc) si ei au zis ulei cat de gros , adica un Motul 10W40 ar fi perfect .

 

Cauciucuri si piese de schimb m-ar interesa de unde pot sa i-mi cumapr si un pretz aproximativ la un cauciuc pe spate , Ms

 

http://img147.imageshack.us/my.php?image=h...itbike11ps9.jpg

http://img233.imageshack.us/my.php?image=h...pitbike2ii0.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

pentru motoarele mici, racite pe aer, e suficient un 15W50, 20W50 se folosea doar la motoarele mari racite pe aer, si de generatie mai veche, Ural, Harley, Nipru, Simson.

nu e motorul meu, am luat pozele de pe net, ca sa vada lumea ce-i un pitbike, ca nici eu nu stiam pana nu ai aparut tu

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

;) Motoru e de 200 ccm , eu zic ca nu e mic , si Kerosen - gandetete cand vine vara 20 grade :cheers: urci pe padure cu el se infoaca foarte tare fiind racire pe aer , eu cred ca totusi un 15W40 sau 15W50 e deajuns . Dar am gasit pe un site o recomandare pentru motoarele de 200ccm de pitbike un ulei Motul 10W30 :huh: dar nush ce sa zic . Eu deocamdata is foarte multumit de Motul 10W40 ca asa am pus eu acuma , fatza de ce ulei a pus fabrica :eek: LukOil :P . Ne auzit cu bine ....... o sa mai pun cv poze&filme :huh: . Drum cu ingerasi va doresc :ok:
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

×
×
  • Creează nouă...