demostene Postat Octombrie 4, 2003 Share Postat Octombrie 4, 2003 Pe unde se pot face in buc. o aripa dupa modelul dorit de mine si eventual un rezervor?! Vreo idee si la pret? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dobrescu Postat Octombrie 4, 2003 Share Postat Octombrie 4, 2003 Daca vrei sa faci aripa din fibra de sticla, te duci la Sorin din Baneasa.0744.345.058 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Octombrie 9, 2003 Share Postat Octombrie 9, 2003 Aveti Idee cat ar costa o aripa fata de Jawa?Si unde se gaseste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Postat Octombrie 12, 2003 Share Postat Octombrie 12, 2003 Iuliane,... nu iti place cum am modificat aripa? Te stropeste? Mai bine ocolesti si tu baltile. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulian_florea Postat Octombrie 13, 2003 Share Postat Octombrie 13, 2003 Iuliane,... nu iti place cum am modificat aripa? Te stropeste? Mai bine ocolesti si tu baltile. E nasol de tot asa,Robert.Am mers cu ea 5 min pe o ploaie si s-a facu ca dracu.Dc stiam ca o sa fie asa de naspa cu aripa asta nu o mai cumparam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate