dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 altzii mai stau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 unii se adapostesc in bar, vine politzia shi cere buletinele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 discutzii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 discutzii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 alte discutzii ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 cel mai studiat motor shi cu cererile cele mai multe de a fi pozat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 bd, navarro, bronto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 cu greu am facut fatza cererilor de incalecare a "fiarei" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 18, 2005 Autor Share Postat Aprilie 18, 2005 asta-i tot!!!! mai aveam cateva, dar acelea vor fi trimise pe mail prietenii shtiu de ce..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ninja_skija Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 Hai ca vineri ar trebui sa iasa ceva grav ca prea a fost liniste in ultima vreme! Nenea mortu care merge avem nevoie de fotograf.....ca sa stim aflam a doua zi ce-am facut seara! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 Hai ca vineri ar trebui sa iasa ceva grav ca prea a fost liniste in ultima vreme!Nenea mortu care merge avem nevoie de fotograf.....ca sa stim aflam a doua zi ce-am facut seara! prezent la datorie shi vinerea viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babanu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 spuneti-mi si mie pe unde este barul asta stiu ca s-a mai scris dar mi-e lene sa caut poate vin cu cativa prieteni Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 etrusco e pe strada inroshita--- TH. SPERANTZIA barul e chiar in spate la piatza alba iulia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 (editat) alo, domnu' fotograf, da' ''je'' de ce n-apare nicaieri? Nucu Editat Aprilie 19, 2005 de Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dead_man_walking Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 alo, domnu' fotograf, da' ''je'' de ce n-apare nicaieri? Nucu probabil te ascundeai de camera da eu zic ca apari in cel putzin o poza dupa ce am revazut pozele, itzi dau dreptate, vineri ai intzietate shi reparam gresheala!!! off-topic: shi sunt fotograf amator Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Nucu Postat Aprilie 19, 2005 Share Postat Aprilie 19, 2005 las' ca vineri imi scot parleala si iti ''pozez'' sa nu ma acuzi ca ma ascund Nucu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate