Ktm-Kox Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Salut...ma numesc Alex,si de astazi sunt fericitul detinator al unei Yamaha YZF-R1.Fericit:) fiindca mi s-a indeplinit un vis asteptat foarte mult. Vreau sa ii schimb si eu uleiul,dar nu stiu ce marca sa folosesc si cat ulei sa bag(as prefera sa o folosesc pe cea mai buna,motocicleta este model 1999). Sii...daca stie cineva de unde pot sa comand un filtru de ulei. Multumesc:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 2.9l cu filtru si 2,7l fara filtru. baga in ea ful sintetic motul, putoline e cea ce recomand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu zic ca intra de la 3,5 litri de ulei in sus. dupa ce ai pus 3 kile jumate,asteapta 2-3 min si apoi mai completeaza daca trebuie (vezi in camera). un 10W 50 e super, e bun si 10W 40. a, vezi sa nu te sperii ,R1 model '99 mai papa ulei ,poate mai trebe completat din cand in cand. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 unu zice ceva altu altceva... consulta manualul tehnic al mobrei. si vezi ca in general scrie pe cutia de la motor cat ulei intra. pe langa buson. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 eu imi mentin parerea, 2.9l cu FILTRU. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thomas Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Ia manualul de service si citeste-l, daca vrei sa ai grija de motorul tau. Daca nu, cati oameni atatea pareri Save as -> http://www.tanga-moteurs.ro/service/data/Y...vice_Manual.zip Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ktm-Kox Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Multumesc frumos de pareri:) @Thomas:am descarcat manualul si acum trebie sa ma apuc sa iil citesc. Multumesc, Asfalt Uscat;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 sa nu uiti sa ne spui cat trebuie bagat si cat ai bagat si tu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DLA Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Ia manualul de service si citeste-l, daca vrei sa ai grija de motorul tau. Daca nu, cati oameni atatea pareri Save as -> http://www.tanga-moteurs.ro/service/data/Y...vice_Manual.zip oricum,una zice in manual si alta e in realitate. daca e baiat destept, baga cat trebuia. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
nec+ultra Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 Yamaha are propria gama de uleiuri, se numeste Yamalube si este facuta in colaborare cu Motul, dar pentru nevoile specifice motoarelor Yamaha. Ar trebui sa gasesti ulei la orice dealer Yamaha (daca nu are inseamna ca e dealer fake) PS: si e chiar mai ieftin decat e Motul la noi in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate