Sari la conținut

nec+ultra

EX+
  • Număr conținut

    125
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Numar Moto
    nu
  • Club
    nu

nec+ultra's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut! Permite-mi sa te ajut: 1. VMaxul nu a fost nicodata touring 2. Generatia veche era notorie pentru franele subdimensionate in raport cu puterea motorului 3. Generatia noua este foarte manevrabila pentru dimnesiunile ei. Nu te astepta sa fie supersport dar nu e in nici un caz chopper. In toate testele facute pana acum pilotii au fost incantati de ce poate VMaxul nou. Salutari!
  2. Crossplane crankshaft - asta e un mare pas inainte, e practic tehnologie MotoGP adusa pe strada.. In privinta designului...spatele e f reusit...fata mai putin, dar la motoare supersport forma urmeaza functia...cred ca ram-air va avea un sunet senzational... Plus ca 1000RR de la Honda mi s-a parut oribil initial....acum mi se pare doar uratel....deci e o chestie cu care trebuie sa te obisnuiesti. Iar Suzuki.....toti cei care isi iau suzuki sunt priviti ca baieti ce nu au avut bani de Yamaha sau Honda....e ca si cum iei Opel in loc de VW...
  3. nec+ultra

    SMAEB 2008

    Haideti sa va expun pe scurt povestea cu SMAEB 2008. Anul trecut, organizatorii SMAEB, au reusit sa faca din SMAEB2007 un fiasco, punandu-l pe 1 mai. Pe langa acest lucru, organizatorii au umflat exagerat preturile pentru expozanti. Intermotorcycle (Honda), Motodynamics (Yamaha), UnitedMotors (Kawasaki/Aprilia) si B&S Motors (Suzuki) au decis sa nu mai colaboreze cu organizatorii SMAEB pentru 2008. Insa acestia au profitat printre altele si de faptul ca detin acest site (motociclism.ro) pentru a promova acest salon ca fiind "the one". Va mai fi un salon moto in aprilie, pe 17. Va dau un citat dintr-un mesaj primit de la administratorii acestui site, atunci cand am ridicat problema despre faptul ca acest salon este "fake" Aveti grija, sunteti manipulati!!!! Toata stima!!!
  4. nec+ultra

    SMAEB 2008

    O intrebare: Am auzi ca va mai fi un alt salon moto pe 17 aprilie. Si ca la acesta din martie nu vor participa importatorii ci doar cei ce activeaza pe piata gri. Pot primi mai multe informatii???
  5. Yamaha are propria gama de uleiuri, se numeste Yamalube si este facuta in colaborare cu Motul, dar pentru nevoile specifice motoarelor Yamaha. Ar trebui sa gasesti ulei la orice dealer Yamaha (daca nu are inseamna ca e dealer fake) PS: si e chiar mai ieftin decat e Motul la noi in tara.
  6. Topicul se referea la motoare sport. PS: daca ii pui la o Honda (sau orice alta motoreta japan moderna) ulei de gatit iti zic eu ca nu mai merge...
  7. La naiba Empule, asta e noul testament.... Si intradevar in 2001 Gixxerul de 1000 a eliberat concurenta de disputa pentru primul loc adjudecandu-si-l categoric. Ii spunem Moise??? But still, i only want "The One" "R One"....My precious )
  8. Pai sa vedem. La inceput a fost cuvantul (GSXR750), apoi s-a facut lumina (CBR900RR) si dupa multa alte modificari D-zeu a fost multumit de ceea ce a facut in final (YZF R1 1998). Si de atunci R1 este "the one". Poate nu stiati, dar R1 e campion mondial in Superbike 2007 (titlul constructorilor). Bineinteles ca daca e sa ne luam dupa succese in SBK, Ducati este rege. Despre Kawa insa...este ca U. Craiova, are multi fani dar este o ehipa/motoreta de fundul clasamentului.
  9. In 2008, Yamaha va scoate WR250R bazat pe modelul enduro WR250F. Accelasi motor, dar nu uitati ca nu este un enduro de competitie ci unul pentru strada...2 locuri..mai civilizat. 126de kg la gol este putin. Pretul va fi in Romania putin peste 6000 de euro (toate taxele incluse). Foarte putin, avand in vedere ca motocicleta din care este derivat (WR250F) este aproape 9000 de euro. Este o motocicleta cu care te poti duce la serviciu si apoi direct pe coclauri. http://www.yamaha-motor-europe.com/product...p?view=explorer
  10. Omul a intrebat de mito si rs si bineinteles se gaseste unu care sa faca offtopic cu cbr-ul lui ...stai calm in banca ta ia-ti mito , piese mult mai bune si performante ...
  11. Aquilla, pe langa faptul ca functia search iti este la fel de straina ca si mersul pe motor (asta a fost un flame, daca esti smart il vei ignora), cum poti sa urezi motociclistilor care abuzeaza de gaz sa moara (chiar si singuri asa cum spui tu). 80% din motociclisti fac acest lucru. Nu iti este de ajuns ca avem in fiecare weekend 2-3 fatalitati??? Poti sta linistit, in general pe motocicleta se moare singur. Felicitari pentru urarile facute celor ce merg pe doua roti!!!!
  12. Se vede si din filmulet ca nu prea tine trasa in viraj. SPORT-TOURING!!!!
  13. Vinerea asta va mai vedeti la 19.30 la Billa???
  14. Daytona 675 -se spune ca ar fi cea mai buna motocicleta din clasa supersport a anului 2006 -pretul este cam mare si nu cred ca are fiabilitatea japonezelor -mie personal mi se pare un pic mai slab finisata decat altele -acum suntem in 2007 si in clasa asta au aparut noi modele ce pot depasi Triumph-ul ca performante.
  15. Singura varianta acceptabila ar fi Yamaha YBR250. Dar si sfatul meu se indreapta spre un 500. CBF500 va veni din 2007 cu taxe vamale 0% si mi se pare ca GS500 (model totusi invechit) deja vine cu taxe 0%.
×
×
  • Creează nouă...