CBRel Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 sall ! Am ji io o intreabre ...... intrasem in rezerva d benzina ( d 95 ) ji am bagat peste ( de 100 ) , motorul "toarce" , trag ambreiaj , o bag in vit ji a murit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 (editat) 1- renunta la limbajul de mIRC.... 2- motorul e pe loc, cu cricu tras? 3- daca nu, s-ar putea sa nu ii priasca benzina. am patit si eu ceva asemanator, nu vroia sa mai stea la turatie mica, se oprea motorul in mers din cauza benzinei... Editat Februarie 16, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceCube Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 sall ! Am ji io o intreabre ...... intrasem in rezerva d benzina ( d 95 ) ji am bagat peste ( de 100 ) , motorul "toarce" , trag ambreiaj , o bag in vit ji a murit 1.Verifica ambreiajul cum e setat, te smuceste cand o bagi in viteza ? 2.Curata senzorul de la cric si verifica firele de la senzor, de acolo s-ar putea sa fie 70 % ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBRel Postat Februarie 16, 2008 Autor Share Postat Februarie 16, 2008 Am sa incerc sa renuntz , nu's sigur k voi putea . Motorul e p neutru , merge ok fara schimbari de sunet , dar cand bag in viteza se opreshte ..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adya76 Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 Am sa incerc sa renuntz , nu's sigur k voi putea . Motorul e p neutru , merge ok fara schimbari de sunet , dar cand bag in viteza se opreshte ..... senzorul de la cric Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
styx Postat Februarie 16, 2008 Share Postat Februarie 16, 2008 daca moare curat.......instant -> atunci e 99% senzorul de cric defect / cu contact imperfect cum au zis si cei mai sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBRel Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 Senzorul de cric ? credeti'ma k pana ieri nici nu stiam k exista , cam p unde ar fi situat senzorul cu pricina sa stiu c tre sa desfac .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Senzorul de cric ? credeti'ma k pana ieri nici nu stiam k exista , cam p unde ar fi situat senzorul cu pricina sa stiu c tre sa desfac .... ..poi pe la cric,e la mintea cocosuli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CBRel Postat Februarie 17, 2008 Autor Share Postat Februarie 17, 2008 ..poi pe la cric,e la mintea cocosuli. pote u ai mobra de cva timp , si cand ai o probl la ea stii ce si cum , io fiind p dinafara ...... nu tre' sa ai prea mari pretentii m'am plimbat 10 min p langa ea .... dupa care si'a intrat in rol mintea cocoshului am rezolvat firicelul buclucas , va multzumesc pt ajutor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Manuel Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 pote u ai mobra de cva timp , si cand ai o probl la ea stii ce si cum , io fiind p dinafara ...... nu tre' sa ai prea mari pretentii m'am plimbat 10 min p langa ea .... dupa care si'a intrat in rol mintea cocoshului am rezolvat firicelul buclucas , va multzumesc pt ajutor poi vezi ,bre.... raspunsul e in intrebare.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate