mdkbgdn Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Nu sunt prea lamurit asupra a ce inseamna supermoto (poate nici enduro ) .... Exista si alte diferente in afara rotilor care mi se par de oras la supermoto si cele cu "crampoane" la enduro? .... cam asta ar fi singura diferenta pe care o observ eu ca incepator .... Un supermoto ofera o stabilitate mai mare (din cauza rotilor) in oras si de asemenea calitati ceva mai reduse de enduro (doar din cauza rotilor ?) ? si se poate face soft-enduro (sa te plimbi pe dealuri in zile mai calduroase) ? roti=cauciucuri As dori sa aflu mai multe pareri ale unor oameni care stiu ce inseamna cel putin unul din aceste lucruri. Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TaChe Postat Aprilie 18, 2005 Share Postat Aprilie 18, 2005 Citeste atent forumul!! /index.php?showtopic=13235 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mdkbgdn Postat Aprilie 19, 2005 Autor Share Postat Aprilie 19, 2005 Mersi de link . L-am observat si eu dupa ce am postat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate