Xaiffer Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Cunoasteti vreun service care modifica si jucariile noastre? Din cate stiu se pot aplica JetKit-uri se...ma rog:) Dar un service care se ocupa de exteriorul mobrei? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Nu exista service pt asa ceva, deoarece nu prea ai ce sa-i schimbi. Merge sa-ti pui alte mansoane, capete ghidon, scarite, diferite chestii din carbon etc. Dar nu-ti face nimeni la comanda spoilere sau ceva de genu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roolrevolv Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 Cunoasteti vreun service care modifica si jucariile noastre? Din cate stiu se pot aplica JetKit-uri se...ma rog:) Dar un service care se ocupa de exteriorul mobrei? dar tu ce motocicleta ai? ca am vazut ca vrei sa schimbi si toba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Februarie 18, 2008 Autor Share Postat Februarie 18, 2008 Hyosung GTR (http://www.brmc.co.uk/hyogt125ros.jpg) Trotinel am gasit pe cineva care facea elemente de caroserie din fibra de carbon insa am pierdut datele de contact pe SBZ mi-se pare ca gasisem... P.S: Ma grabesc sa arate asa cum vreau pana la sfarsitul lunii martie Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Februarie 18, 2008 Share Postat Februarie 18, 2008 Probabil facea carene racing, dar nu cred ca se pot considera elemente de tuning, mai ales ca arata mai naspa motoreta cu asa ceva (in majoritatea cazurilor) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 ai putea schimba aripa de fatza,sa tunezi kitu ,daca te pricepi:Ii dai tu anumite forme si anumite completari +o vopsea de aia profesionala cu ceva tribale dar nu vopsita de tn )succes Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trotinel Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 ai putea schimba aripa de fatza,sa tunezi kitu ,daca te pricepi:Ii dai tu anumite forme si anumite completari +o vopsea de aia profesionala cu ceva tribale dar nu vopsita de tn )succes My dear friend, te-ai pus pe postat ? Uita-te si tu cand a fost ultima data postat pe un topic, inainte sa postezi tu din nou. Macar daca ai avea ceva cu adevarat interesant de spus si care nu s-a spus deja... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CoSSmiN Postat Aprilie 4, 2008 Share Postat Aprilie 4, 2008 ai putea schimba aripa de fatza,sa tunezi kitu ,daca te pricepi:Ii dai tu anumite forme si anumite completari +o vopsea de aia profesionala cu ceva tribale dar nu vopsita de tn )succes Sigur daca ti-ai schimba aripa fata o sa schimi tot designul la moto, o sa arate bestial Si vopseste-ti pistoanlele rider_thetiger unde nu stii nu te baga!Eu pe principiul asta am mers!Bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andreicoroi14 Postat Aprilie 6, 2008 Share Postat Aprilie 6, 2008 ms poi nu m-am referit numa la aripa de fatza,,am zis ca ar fi un lucru pe care l-ar putea schimba,impreuna cu celelalte.....faceti misto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate