cs27flo Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 SAL,am si eu un r6 din 2004 cu akrapovic,K&N,amortizor de ghidon ohlins,power comander.....,dar am o mica problemuta!de curand mi sa crapat sticla de la turometru si nu pot schimba decat toata fata!ma poate ajuta cineva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mac Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 vorbeste cu mertan ..din cate am inteles el se ocupa cu probleme de genul . complimente ptr motocicleta ..dar se pare ca ai pus intrebarea la sectiunea gresita ..cred ca la service trebuia .. numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Februarie 17, 2008 Share Postat Februarie 17, 2008 se rezolva cu turometrul ala.... si sa ai parte de motor toata viata... asfalt uscat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate