draku Postat Aprilie 20, 2005 Share Postat Aprilie 20, 2005 salutare am nevoie de schema electrica de la Tula... ma poate ajuta cineva? PS si un manual de reparatii ar fi bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Aprilie 22, 2005 Autor Share Postat Aprilie 22, 2005 chiar nu are nimeni asa ceva? sau vre-un link, ceva.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator ulise Postat Aprilie 24, 2005 Share Postat Aprilie 24, 2005 Si eu am o Tula si am cautat mult si bine carti tehnice dar n-am gasit.Spune-mi ce problema ai si poate te pot ajuta.Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mirceatrif Postat Iunie 10, 2006 Share Postat Iunie 10, 2006 (editat) www.blackbears.ru Site-ul si manualele la motoarele (ex)sovietice sun in limba rusa. Editat Iunie 10, 2006 de mirceatrif Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cedrik Postat Februarie 20, 2007 Share Postat Februarie 20, 2007 dak mai e interesat careva.. am niste poze.... da`tzi un PM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raven_shadow Postat Iunie 6, 2007 Share Postat Iunie 6, 2007 Salut da si eu am o Tula, tipul de la care am luat-oi era total paralel cu asaceva, deci nici un ajutor de la el, achicitia am facut-o ieri, motoru e nefolosit, are doar 160 km facuti, mai mult a stat( fabricat in 91 sau 93, apar date dif in acte) din cate obs pt inceput un carburator,set de garnituri baterie, sa ii schimb cablurile inclusiv partea electrica refacuta si dupaia sa vad cum merge, sti cumva de unde fac rost de piese de schimb, sau alte materiale informative? 10x Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate