calu Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 (editat) deci pentru plecarea in rusia pentru ca ma cam doar spatele, si oricum scot saua(moto este etz 251) ca sa pun o cutie in locul pasagerului m am gandit sa mi montez o sea cum este cea de nipru. ma intereseaza orice fel de sa in genu asta numai sa fie buna si comfortabila Editat Februarie 22, 2008 de calu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Februarie 22, 2008 Share Postat Februarie 22, 2008 saua bancheta este mai confortabila la drum lung fiindca iti permite sa-ti schimbi pozitia. Ca sa-ti pui sea de cauciuc model vechi pe arcuri (ca asta pe cauciuc e si mai incomod) este posibil sa trebuiasca sa umbli la cadru. Eu persobnal am vazut etz251 original cu 2 coburi mari pe laterala de-ale ei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
oldbiker_johan Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Salut. Are un mosulean in Iasi doua MZ-uri 125/61 dezmembrate ,are si doua sei ,am vrut sa le iau eu dar vrea 100 ron pe ele,pt mine e prea scump, daca le vrei iti dau adresa lui. Toate bune. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate