DanLudus Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Azi vad ca s-a mai incalzit, maine sper sa fie la fel, sa inaugurez si io mobra pe 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Azi vad ca s-a mai incalzit, maine sper sa fie la fel, sa inaugurez si io mobra pe 2008 ne vedem pe curbe daneeeee.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DanLudus Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Daca ma prinzi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Daca ma prinzi... oare......tu ce zici?.....vedem noi... ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) oare......tu ce zici?.....vedem noi... ... eu va claxonez din spate va vad sunteti cu 2 masini in fata mea Editat Martie 21, 2008 de 46DOG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 eu va claxonez din spate va vad sunteti cu 2 masini in fata mea lasa sa vb. dan ca asa e el se bucura saracu si el.... ...ia uite la dan.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 lasa sa vb. dan ca asa e el se bucura saracu si el.... ...ia uite la dan.... MERGE IN CONCEDIU??????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 MERGE IN CONCEDIU??????????? se indreapta spre curbele de la vatman sa faca experienta ca vrea sa ma faca cica.... vai vai...dar macar daca are cu ce,dar cu trotineta aia obosita are tupeu inca sa vb...dar sal vad pe curbe ca sunt curios.... ca la beut e primu....ia uite la el.... --- Mesaj completat în 21 Mar 2008 20:56 ------------- MERGE IN CONCEDIU??????????? se indreapta spre curbele de la vatman sa faca experienta ca vrea sa ma faca cica.... vai vai...dar macar daca are cu ce,dar cu trotineta aia obosita are tupeu inca sa vb...dar sal vad pe curbe ca sunt curios.... ca la beut e primu....ia uite la el.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu4x4 Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 (editat) oare......tu ce zici?.....vedem noi... ... Poate sa mearga si pretenu Editat Martie 21, 2008 de liviu4x4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Poate sa mearga si pretenu dan inca la ora asta e la plaja sau viseaza....cand era mic ce ii placea...cica vine bere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
liviu4x4 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 (editat) Poate sa mearga si pretenu <small>--- Mesaj completat în 22 Mar 2008 08:44 -------------</small><br/> Poate sa mearga si pretenu [a ttachmentid=297920] O intrat poza cu pretenu Editat Martie 22, 2008 de liviu4x4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dlori Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 <small>--- Mesaj completat în 22 Mar 2008 08:44 -------------</small><br/> [a ttachmentid=297920] O intrat poza cu pretenu Caine motociclist. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 V-am rugat sa nu f----i si topicu asta. Deci...copii ...mars afara de pe topic cu frustrarile voastre ieftine, ce dracu santeti chiar atat de limitati si nu pricepeti? Mai sus v-am rugat sa pastrati decenta in comentarii si specificul lor dat de titlu topicului. Ce este atat de greu de priceput? Nu se poate ????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bachus_21 Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 V-am rugat sa nu f----i si topicu asta. Deci...copii ...mars afara de pe topic cu frustrarile voastre ieftine, ce dracu santeti chiar atat de limitati si nu pricepeti? Mai sus v-am rugat sa pastrati decenta in comentarii si specificul lor dat de titlu topicului. Ce este atat de greu de priceput? Nu se poate ????? Subscriu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 of dane nu se mai poate asa,il deranjeaza tare pe baiatu....of of mai mai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micutu Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 azi plimbare frumoasa mures-brasov,motoare multe ,glume...maine la 13 la petrom din nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GSXRsuzuki Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 a fost foarte fain ........ asteptam pozele de la Sorin . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 22, 2008 Share Postat Martie 22, 2008 azi plimbare frumoasa mures-brasov,motoare multe ,glume...maine la 13 la petrom din nou. no da poze nu ai,maine e sarbatoare se ciocnesc ouale,mare sarbatoare nu va adunati numai vreo 2,restu la biserica......dupa la beut. ceva forje au fost...astept vremea buna si apoi dau eu forje cu baieti de cartier... ..pana atunci la relaxare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aditorpan Postat Martie 22, 2008 Autor Share Postat Martie 22, 2008 (editat) 22.03.2008 Mures-Borsec (aproximativ 250 km) Monumentul de la iesire din Toplita catre Borsec panorama Masivul Ceahlau de pe Pasul Creanga (1105m) Se pare ca sant probleme cu punerea pozelor..... deocamdata atat! Ruta Reghin - Toplita ... dezastru, cratere in asfalt. In zona Toplita... drum dezastru. De la monument pana in Borsec ...drum bun. Borsec... Statiune Fantoma! SUB ORICE CRITICA! Maine ... vedem noi. Editat Martie 23, 2008 de aditorpan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 eu ma duc pe partea bala-faragau-ercea e drumu beton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Foarte tare show faceau baietii azi la Petrom, imi pare rau ca nu puteam sa mai stau ... chestiile astea ar trebui filmate ca arata misto si erau multe motoare pe acolo oricum sper ca anul asta sa ma invat si eu pe o roata in rest numai bine..Salutare! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 Foarte tare show faceau baietii azi la Petrom, imi pare rau ca nu puteam sa mai stau ... chestiile astea ar trebui filmate ca arata misto si erau multe motoare pe acolo oricum sper ca anul asta sa ma invat si eu pe o roata in rest numai bine..Salutare! da sunt o gramada de baietii care te pot invata...de fapt trage tare de gaz si te ridici,mare filozofie... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BoogieMan Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 apoi na incet incet o sa o ridic si eu mai mult de 2 secunde=)) si aia cu ambreaju:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mopp Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 apoi na incet incet o sa o ridic si eu mai mult de 2 secunde=)) si aia cu ambreaju:)) incet incet ca ai sa inveti..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46DOG Postat Martie 23, 2008 Share Postat Martie 23, 2008 da sunt o gramada de baietii care te pot invata...de fapt trage tare de gaz si te ridici,mare filozofie... mai baiatule tu de la cine ai invatat faza asta cu TRAGE TARE DE GAZ????????? --- Mesaj completat în 23 Mar 2008 20:26 ------------- apoi na incet incet o sa o ridic si eu mai mult de 2 secunde=)) si aia cu ambreaju:)) credema ca nu ai nevoie de ambreaj mai ales la R6 bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate