csocso Postat Februarie 24, 2008 Share Postat Februarie 24, 2008 (editat) VA salut cu parere de rau ,i-am ajuns dupa masa (ieri,23.febr)pe baieti,asa ca am reusit sa surprind numai cateva momente interesante (?) : sper ca Geza,ca de obicei ,vine cu mai multe... toate cele bune Editat Februarie 24, 2008 de csocso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Editat Februarie 25, 2008 de geza.benedekfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 F fain, te-ai dat cu crfx-ul ala, cum merge? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 F fain, te-ai dat cu crfx-ul ala, cum merge? Sal... Nu m-am dat, dar baiatul a zis, ca merge foarte bine... Totusi, el a incercat moto-ul meu 2T, a zis ca este mai multumit de suspensie decat la Honda... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sasa25 Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Sal... Nu m-am dat, dar baiatul a zis, ca merge foarte bine... Totusi, el a incercat moto-ul meu 2T, a zis ca este mai multumit de suspensie decat la Honda... Da clar Ktm are suspensii foarte bune Geza cand se topeste zapada poate organizam ceva la Poiana Marului, un weekend prelungit ceva.... ps: felicitari pt. romaniacs te-am vazut pe DVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Da clar Ktm are suspensii foarte bune Geza cand se topeste zapada poate organizam ceva la Poiana Marului, un weekend prelungit ceva.... ps: felicitari pt. romaniacs te-am vazut pe DVD Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate