Sari la conținut

Sasa25

Membru
  • Număr conținut

    319
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://www.casacumeri.ro
  • Yahoo
    simici_sasa

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Timisoara
  • Carnet moto din
    -
  • Motocicleta
    Suzuki DRZ 400E, Gas Gas EC 450
  • Numar Moto
    -
  • Club
    Regiment 13

Informații profil

  • Interests
    Enduro

Sasa25's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Sasa25

    Drz 400 S

    Eu am avut DRZ E cumparat nou si nu am primit trusa de scule, doar o cheie pt spitze. Poti usor sa dai jos rezervorul si sa iti faci treaba mult mai usor.
  2. Sasa25

    Drz 400 S

    Depinde de acumulator, eu am inca acumulatorul cu care a venit motocicleta noua acum 5 ani. DRZ E, si farul functioneaza tot timpul cat motorul e pornit.
  3. Sasa25

    Drz 400 S

    eu am avut 13/50 si 13/49 si e ok nu roade din bascula
  4. Nu mai stiu cat a costat, oricum nu foarte mult. Pentru mine a fost simplu pt ca am cunsocut pe cineva acolo. Te duci cu factura de la motor, iti face identificare,poze apoi mai mergi odata pt ITP si astepti sa primesti cartea de indentitate si o chestie ca un talon provizoriu valabil 6 luni, in timpul ala trebuie sa o inmatriculezi altfel trebuie sa mai mergi odata pt ITP. Oricum inmatriculatul a fost mai scump si anevoios ca RAR-ul pt ca a trebuit sa merg la importator sa imi dea dovada ca vama a fost platita pt motocicleta, aia nu mai gaseau hartia... Cel mai simplu e sa mergi si sa intrebi la RAR poate s-a mai schimbat ceva...ideea e ca se poate omologa si implicit o poti inmatricula.
  5. Eu am DRZ E inmatriculat, se poate inmatricula trebuie sa ii faci omologare individuala la RAR.
  6. Felicitari, foarte frumoase pozele.
  7. Eu merg pe drz 400e cu 13/50, 13/52 cred ca e prea mult. Pe drumuri forestiere sunt in a5-a dar pe urcari abrupte e super combinatia. Este diferenta foarte mare intre 14/47 si 13/50. Pt hard enduro merita 13/50 daca mergi si pe asfalt sau mai mult soft e ok 14/47.
  8. XT 600 E este cu pornire la buton, fara pedala.
  9. Eu am DRZ-E. Ce pot sa iti spun -ghidonul standard se indoaie foarte repede, un ghidon de 28,6 e ok -inaltatoare prea mari o sa te incurce pe urcari abrupte si o sa se strambe din suruburi la cazaturi -ai grija la capacul de abreiaj se poate sparge foarte usor -am avut pe el Mitas C-18 (foarte bune pe iarba si teren moale, se rup crampoanele pe piatra), Heidenau K74 sunt acceptabile cam pe orice suprafata, mai slabute pe iarba.
  10. Sasa25

    Drz 400 S

    Ce pinioane folositi la drz? Cela standard sunt 14/47. Eu vreau sa imi pun 13/50, cel din spate sper sa aiba loc de ghidajul pentru lant. Ati incercat sa puneti roata dintata mai mare de 47 pe spate? Mesaj completat Mesaj complectat Le-am montat pe motor 13/50, super, mult mai ok pt hard enduro dect originalele.
  11. N-am ATV. Este o prostie sa se interzica circulatia ATV-urilor prin oras. Daca se interzice o sa trebuiasca sa va dea banii innapoi la toti cei care le aveti inmatriculate. Din momentul in care ai un ATV sau quad innmatriculat e dreptul tau sa circuli cu el pe drumurile publice. Daca iti ia acest drept n-au decat sa iti dea banii pe el. Problema e ca exista multi oameni frustrati care nu pot tolera zgomotul timp de cateva secunde, oricat de silentioase ar fi tot o sa ii deranjeze. Este o prostie, nu o sa se interzica.
  12. al 3 lea sezon cu Oxtar TXC Pro 2, super cizme, foarte comode, inca am toate cataramele
  13. Am Buzzetti asta din poza. Am folosit-o cand strangeam spitele la XT, la DRZ am primit o cheie pt spite cum are DRZ-ul, e mai usor de lucrat decat cu cea Buzzetti. Oricum am folosit Buzzetti cum am zis la XT si n-am avut probleme. Ai avantaju ca merge la mai multe dimensiuni de spite. Eu nu am cheile in Timisoara le am la munte ca ti-as da Buzzetti-ul sa il probezi. Daca ai de la cine sa incerci vezi cum ii, daca iti place cum se lucreaza cu ea. Oricum ii mai putin ''comoda'' decat una simpla, dar poti sa iti faci treaba cu ea. Offtopic: am inaltatoare de ghidon de la Buzzetti si is multumit, pana acuma n-am avut probleme.
×
×
  • Creează nouă...