robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 pozele astea doua sunt facute in 98 la intilnirea de la gheorgheni... VA ROG pe cei care mai aveti poze cu peisajele de la locul intilnirilor si poze de grup cu voi sa le postati aici avem si noi niste amintiri frumoase Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 cluj 2004 .Poate va recunoasteti careva in poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 mai koffa eu ma refeream poze peisaje la poze facute sa se vada tot locul unde sa tinut itilnirea....nu poze cum ai pus tu....ca din astea am vazut o gramada prin prima poza a mea cred ca am dat un exemplu clar....o poza cu locul intilnirii in asamblu...si una cu grupul de preteni inpreuna.....da na sa nu critic atit , sunt bune si astea...dar nu este exact ce am vrut eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Cu prima poza ai dreptate dar urmatoarele dupa cum se poate observa pe langa niste motoristi manga se vede pajistea si codrul verde ......... .Am inteles acuma ideea ,sa vad ce am in arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
koffa Postat Aprilie 23, 2005 Share Postat Aprilie 23, 2005 Cu prima poza ai dreptate dar urmatoarele dupa cum se poate observa pe langa niste motoristi manga se vede pajistea si codrul verde ......... .Am inteles acuma ideea ,sa vad ce am in arhiva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 eu la o intilnire ce sa tinut la vreo 80km de barcelona intrun camping Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 ZONA UNDE ESTE POZA este pe directia valecia la 100 km de barcelona linga un mic satut numic BELBELLY locul intruniri este intro veche cariera de priatra...amenjata de Harley Davidson Catalunya pt intilniri.....Locul se numeste LA CANTERA tradus in romineste LA CARIERA DE PIATRA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 timisoara TRUST M.C. unii dintre membrii TRUST timisoara si SIBIU Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 citiva timisoreni pe trasfagarasan in plina vara uitati ce au intilnit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 sa tot vrei sa apara soarele pe o vreme din asta in plina vara aveti grija cei ce mergeti pe transfagarsan in vara...nici o data nu stiti cu ce va puteti intilnii Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 23, 2005 Autor Share Postat Aprilie 23, 2005 OFF TOPIC adevarul este ca peisajul este superb in poza asta ce vrem mai mult decit un chopper ,un cer albastru...si un drum bun, si iarba verde de acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ares666 Postat Aprilie 25, 2005 Share Postat Aprilie 25, 2005 beton poza asta roby, imi place la nebunie, inspira perfect sentimentul de libertate, adica ceea ce inteleg eu din el. te salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Aprilie 25, 2005 Autor Share Postat Aprilie 25, 2005 beton poza asta roby, imi place la nebunie, inspira perfect sentimentul de libertate, adica ceea ce inteleg eu din el. te salut de aia am si pus poza, cu totul ca apare pe undeva pe aici pe forum tot de mine pusa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate