CARMELLA Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 (editat) Ne antrenam pentru Grecia in aprilie..... A fost prima plimbare mai lunga, de anul acesta... Vremea super! Cateva poze ! Plinul la "vapor".... Editat Februarie 25, 2008 de CARMELLA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Super iesire, felicitari. Am si eu o rugaminte la tipul cu V-strom sau cei care il stiti. Tocmai mi-au sosit suportii de side cases si cutiile in sine si vreau weekendul viitor sa le montez. Am vazut ca el are suportii deja pusi si vreau niste tips and tricks. Ma ajutati? Thanks! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DORUMASTER Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 @alexman - la care te referi la cel gri sau la cel albastru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator alexman Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Salut, Cel albastru, cel gri vad din poze ca are un suport mai industrial. Insa la cel albastru seamana foarte mult cu ce am primit eu in pachet. Ma intereseaza daca chiar trebuie schimbate semnalizatoarele sau pot ramane pe cele originale (in pachet am suportii care au ca terminatii semnalizatoare noi). Mentiune: side-case-urile sunt Shad 43. @alexman - la care te referi la cel gri sau la cel albastru ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CARMELLA Postat Februarie 25, 2008 Autor Share Postat Februarie 25, 2008 Salut, Cel albastru, cel gri vad din poze ca are un suport mai industrial. Insa la cel albastru seamana foarte mult cu ce am primit eu in pachet. Ma intereseaza daca chiar trebuie schimbate semnalizatoarele sau pot ramane pe cele originale (in pachet am suportii care au ca terminatii semnalizatoare noi). Mentiune: side-case-urile sunt Shad 43. Este AS25 pe forum.... Are DL 650 V-Strom albastru. Da-i si tu PM... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AS25 Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Salut, Cel albastru, cel gri vad din poze ca are un suport mai industrial. Insa la cel albastru seamana foarte mult cu ce am primit eu in pachet. Ma intereseaza daca chiar trebuie schimbate semnalizatoarele sau pot ramane pe cele originale (in pachet am suportii care au ca terminatii semnalizatoare noi). Mentiune: side-case-urile sunt Shad 43. Salutare. Poate ne intilnim la ARC si iti explic cum le-am montat eu. Oricum la modelul meu nu trebuia sa schimb semnalele. Daca mai ai ceva sa ma intrebi da-mi un PM. Nu pe tema cu fotografiile din plimbari. Sau intra pe Motociclete de Strada la Dl 650. Bafta --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 00:29 -------------/index.php?...4740&st=250 --- Mesaj completat în 26 Feb 2008 20:20 -------------Si citeva poze de duminica: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
guy_ana Postat Martie 3, 2008 Share Postat Martie 3, 2008 Sorry pentru intirziere, dar abia acum am reusit sa micsorez si eu poze ca sa le pot posta. Dupa cum am promis, iata citeva poze. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate