kta_bmxpunk Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 aseara in jurul orei 20 aproximativ...la intersectia drumului spre Paulesti cu centura Ploiestului....o motocicleta de culoare rosie...cu un opel astra sau vectra (model mai nou)....care stiti detalii??...cine era ?...sau orice altceva.....eu stiu doar ca motorul era destul de avariat ...mai ales partea din fata...pe motociclist nu l-am vazut...la fata locului era o ambulanta si o masina a politiei rutiere...nu stiu prea multe detalii findca ma grabeam foarte rau si nici nu conduceam eu....ahh cauza ce-a mai probabila a fost o neacordare a prioritatii de catre conducatorul autovehiculului zic eu ...avand in vedere ca semafoarele erau pe intermitent si dupa pozitia indoiturilor de pe capota...sper ca mai stiti voi detaliii.... multa sanatate motociclistului ....si abia a inceput anul.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoPlus Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 sper sa nu fie grav! multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate