daseth Postat Februarie 25, 2008 Share Postat Februarie 25, 2008 Caut semeringuri pentru supapa. Am nevoie de 8 bucati si pe comanda fac 5.5euro bucata si astept si vreo 2 saptamani. Are cineva idee unde pot gasi pe dimensiunile mele (5.5mmx8mm). Am incercat pentru inceput la mai multe magazine de pise auto si nu am gasit inca decat 5.5mmx8.5mm. Mi-ar folosi imens sa le gasesc undeva pe stoc si poate cat de cat ieftine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CazyRO Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Nu te chinui ca nu vei gasi pe stoc nicaieri, mai ales ca motorul e din '93 (daca despre cel din profil e vorba) Daca vrei sa-ti repari motoreta repede, fa comanda de piesa si nu mai pierde vremea, mai ales ca incepe sezonul. P.S. Nu mi se pare mult 44 euro setul avand in vedere importanta lor! Eu am platit pe un rahat de rulment de directie + o banala garnitura 140 euro, cand in germania si in state tot kitul de rulmenti pt. directie (ansamblul furca - cadru) costa 50 euro respectiv 35$. De aici vezi ce jepcari sunt unii. Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stely Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 sal incearca pe giulesti uite un nr de telefon 0765546661 HORIA.sau intra pe pagina lor piesemoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
daseth Postat Februarie 26, 2008 Autor Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) vorbisem deja si cu horia. el le aduce repede dar la pret aproape dublu. voi face comanda si basta. ca ma doare sufletu cand vad ce frumos e afara si motorul meu e blocat in service. multumesc oricum. PS: mie mi se pare imens ca si pret: am luat garnitura de chiulasa la 30 euro, mai dau 44 euro pe semeringurile astea iar la louis un set complet de garnituri si semeringuri ma duce la 86 euro(produs 10042370). daca stiam ca am nevoie de toate astea nu imi mai faceam asa sange rau acum ca am aruncat banii aiurea. Editat Februarie 26, 2008 de daseth Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate