Sari la conținut

Motor Din Spania


Bob
 Share

Postări Recomandate

cum as putea aduce un CBR 600 din Spania? care este ce-a mai avantajoasa metoda? sa te urci pe el? sa te duci cu remorca? sau sa apelezi la cineva care se pricepe...? sunt 3000 de km pana acolo.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca stii sa o conduci bine si ai experienta pe cursa lunga (nu mentionez ca trebuie sa fie si comfortabila pt cursa lunga) cel mai bine e sa te urci pe ea. Oricum va fi dusa in doua etape cel putin, si daca esti doar tu pe motocicleta iesi mai ieftin cu benzina, plus ca ai siguranta ca esti tu cu ea si nu o lasi altcuiva. Partea nasoala despre ideea asta este ca va trebui sa treci prin cateva tari si este destula munca de planuit toata calatoria.

 

Dar, daca te face sa te simti mai bine, este foarte bine pentru experienta si obisnuinta ta cu motocicleta. 2-3 zile cu un maxim de 10-15 ore pe motocicleta, si o s-o cunosti ca pe buzunarul tau, plus ca se si 'aseaza' mai bine. Dar sa fii sigur ca planuiesti bine drumul si ca motocicleta este comfortabila pentru perioade lungi, ca altfel iti can rupe cu**l.

 

Metoda cu remorca te costa mai mult sigur(costul remorcii plus benzina) dar asigura o calatorie mult mai comfortabila si capacitatea de a cara bagaje si altele. Daca nu stai foarte bine pe "motor" sa nici nu te gandesti sa mergi altfel decat cu remorca.

 

Personal, daca asi avea Hayabusa mea pentru asa ceva as merge cu prima idee, pentru ca pentru motociclistii convinsi nu este nimic mai bine decat mersul cu moticicleta pe drum lung, si in zone necunoscute. Dar Hayabusa este construita mai mult pentru curse lungi si nu sunt sigur ca CBR600 te tine pentru un drum asa de lung.

 

 

Ca o adaugire as avea si eu cateva intrebari despre aducerea unei Hayabusa in .ro (mai mult despre ce se intampla o data ce am adus-o in tara).

 

1. Cat de stricta este chestia cu catalizatorul? Este posibil s-o imatriculezi cand are sistemul de esapament original cu catalizator, si sa bagi alt sistem dupa asta? Tine chestia asta?

 

2. Locuiesc in Bucuresti. Exista ateliere serioase de motociclete si exista reprezentanta Suzuki cat de cat serioasa care are si motocicletele? Nu ma intereseaza sa aiba toate piesele/modelele in stoc sau chestii de genul asta, doar existenta unei reprezentante de unde sa se poata face comanda la piese si altele.

 

3. Cum sta situatia cu furturile? Se fura modelele mai smechere? Lumea le baga pe totate la garaj sau se pot tine afara?(am dubii serioase la aceasta ultima intrebare ca doar am plecat de acolo acum vreo luna si un pic, dar trebuie intrebat)

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Bravo frate. :P

 

Marele meu noroc, aci in State este ca sunt cursuri de motociclisti destul de tari - un curs de chestii de baza care il faci cu motoarele si echipamentul lor si te scuteste de proba practica la examen, si restul sunt de chestii avansate, la care vii cu propriul motor/echipament. Toti motociclistii de aci recomanda cursurile (MSF) si cica te invata multe, si iti arata exact la ce ai de exersat. Pacat ca in .ro nu prea exista asa ceva, s-ar reduce motociclistii amatori si accidentele destul de binisor.

 

Oricum ai grija, si vezi, incearca sa calaresti cu alti motociclisti mai experimentati care sa-ti arate niste chestii care nu le-ai invatat la scoala.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...