big_boy Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Abia mi-am cumparat si eu una si m-ar interesa: -la ce sa am grija(adica puncte slabe ale motocicletei) -unde pot gasi la nevoie piese Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Hai sa mai cautam si sa mai dam si pagina. O sa ramanem uimiti cate topicuri interesante se afla si pe alte pagini decat prima. /index.php?showtopic=109037 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buster Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 Daca este nevoie de consumabile contacteaza-ma! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
big_boy Postat Februarie 27, 2008 Autor Share Postat Februarie 27, 2008 Sry...dar cand am dat search nu mi-a aparut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Emppu Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Sry...dar cand am dat search nu mi-a aparut Asa este. In mod normal, pe forumurile cu pretenii sau pur si simplu civilizate, mai ales pe cele de afara, cand cineva deschide un topic inutil care evident mai exista de 2 ori... lumea ii sare (pe buna dreptate) in cap cu afirmatii de genu "Folositi cu incredere functia search" etc... insa in cazul forumului asta nu se aplica pt ca "search-ul" de aici s-a imbolnavit de deces sau bate campii rau de tot de cele mai multe ori. Bafta cu motoreta ta. Stiu pe cineva cu un ZR7-S si e super incantat. Si mie imi este simpatica, chiar si varianta S (sunt fan declarat N), pt ca e frumos desenata fatza de alte naked-uri semicarenate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate