aax94 Postat Februarie 26, 2008 Share Postat Februarie 26, 2008 (editat) Salut, Cu toate ca am trecut pe Hondita, tare imi doresc sa pun pe picioare si prima dragoste Pentru asta as avea nevoie de ceea ce mi s-a furat din garaj: - Alternator - Pinion de atac + siguranta pinion - lant - semering tija ambreiaj Daca este cineva care mai are aceste piese il rog sa imi spuna si mie. Astept cu nerabdare Asfalt uscat! Editat Februarie 26, 2008 de aax94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_oldmoto Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 Salut, Cu toate ca am trecut pe Hondita, tare imi doresc sa pun pe picioare si prima dragoste Pentru asta as avea nevoie de ceea ce mi s-a furat din garaj: - Alternator - Pinion de atac + siguranta pinion - lant - semering tija ambreiaj Daca este cineva care mai are aceste piese il rog sa imi spuna si mie. Astept cu nerabdare Asfalt uscat! second sigur le am, dar pot aduce si noi toate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aax94 Postat Februarie 27, 2008 Autor Share Postat Februarie 27, 2008 (editat) second sigur le am, dar pot aduce si noi toate Alternatorul poate sa fie si second (functionabil sa fie) Restul daca sunt in stare buna, merg si ele second. Daca nu, sunt de preferat noi ca nu e de joaca cu lantul. Merci mult. Da-mi si mie niste preturi. --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 09:22 -------------De fapt da-mi si mie un numar de telefon pe privat sa te sun. --- Mesaj completat în 28 Feb 2008 09:28 -------------Pe privat nu reusesc sa-ti trimit mesaj. Cred ca ai casuta plina, Editat Februarie 27, 2008 de aax94 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate