Sari la conținut

aax94

Membru
  • Număr conținut

    359
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Yahoo
    mcomanoiu

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Craiova-Bucuresti
  • Carnet moto din
    2000
  • Motocicleta
    Honda Shadow VT600C, BMW K1200LT
  • Numar Moto
    DJ-94-AAX / DJ-99-AAX / DJ-10-AAX
  • Club
    none

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Ij Jupiter 4, Honda Shadow VT600C, BMW K1200LT
  • Interests
    Long Trips

Vizitatori Recenți Profil

795 citiri profil

aax94's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Au mai reparat la el. E mult mai ok ca anul trecut dar recomand totusi atentie. » Post actualizat in 11 Apr 2016 10:06 UPDATE: Pentru cei interesati, sa si zboare in cadrul festivalului, acum se pot face si rezervari. Accesati linkul de la inceputul topicului.
  2. Ce faci in weekendul 23-24.04.2016? Locatia: Aerodromul Comana Cine: Cei mai faini piloti si instructori, public interesat sa vada/sa se informeze/ sa zboare/sa se bucure alaturi de noi Ce: - Zbouri demonstrative, - Zboruri de aclimatizare - Concursuri aeronautice - Concursuri auto-moto si muuuulta voie buna Mai multe detalii pe EuZbor.ro http://www.euzbor.ro/FIZ-2016.html si pe Facebook /https://www.facebook.com/euzbor/ Te asteptam cu mare drag si speram ca, dupa festival, sa poti zice si tu #euzbor smile emoticon
  3. Combinezonul moto este inca de actualitate. Asfalt uscat
  4. Imi pare rau... Postasem cu 3 zile mai devreme, dar in sectiunea generala de echipament moto, nestiind ca exista sectiunea speciala pentru echipament fete. Merci de urare si sa te bucuri de noua achizitie
  5. Vand Combinezon Moto Tschul, din piele, Nou, marimea 40, din 2 piese. Am descoperit sectiunea "Echipament Pentru Fete" ceva mai tarziu, asa ca aveti mai jos linkul catre postul initial. /index.php?/topic/676378-vand-combinezon-tschul-de-dama/page__p__3102952#entry3102952 Asfalt uscat!
  6. aax94

    BMW Camp

    Salut, Cu parere de rau trebuie sa anunt ca nu mai pot sa ajung... Ma inscrisesem pentru cort 2 persoane. Poate data viitoare. Distractie placuta.
  7. Salut Nikolaki, Am fost in vara 2009 pana la Cercul Polar (Rovaniemi), cu un Shadow, prin Lituania, Letonia, Estonia cu intoarcere prin Suedia, Danemarca, Germania, etc. Am fost cu sotia, tot in regim majoritar cort, iar in ceea ce priveste finantele, ne-a scos cu totul la 1850 EUR pentru amandoi. Asadar financiar te incadrezi, dar in plus trebuie sa mai ai si ceva rezerve in caz ca ai nevoie de asistenta. In ceea ce priveste distanta de 8400 Km pe care ai specificat-o tu, nu stiu cum ai calculat-o, pentru ca tura noastra (care a fost mult mai mica) ne-a scos la aproape 8500 de km, si 18 zile. In ceea ce priveste 400 de km pe zi, sunt convins ca nu prea ajunge... un minim de 600 ar fi ceva mai realist. M-am bagat in discutie, ca si eu as cam avea in plan Nord Kapp in vara asta, dar ma ganseam mai degraba la undeva inspre 1000 km pe zi, astfel avand cam 2 zile de stat in punctele cheie de vizitat. Totusi eu as renunta la tarile gen Serbia, care, desi sunt frumoase, cer foarte mult timp de parcurs. Daca esti interesat, ne auzim pe PM. Azi ma duc la Arc, poate ne vedem Nu vad locatia ta, dar dupa ID-ul de mess pari din Pitesti asadar nu ne putem vedea la arc... tu stii Te salut, Asfalt uscat!
  8. Salutare LT-isti In primul post, la deschiderea topicului, va mentionam cele doua linkuri care puteau fi utile. A sosit momentul celor 20000 de km, si revizia trebuia facuta. Asadar, am comandat kitul de mentenanta de pe http://beemerboneyard.com , si nu pot sa spun decat ca am fost foarte multumit. A sosit in 8 zile si a fost mai mult decat complet, continand tot ce iti trebuie pentru a face o revizie completa... de la filtre (ulei, aer, benzina), coliere, o-ringuri, bujii, pana la toate crash-washer-ele inclusiv cele pentru grup si cutie si garnituri viton pentru mufele rapide de benzina. Tot kitul de mentenanta fost 80 si ceva USD plus transport. Pe de alta parte, din al doi-lea link postat, am reusit sa fac rost de procedura de inlocuire lichid frana pentru ABS Integral, pe care am aplicat-o cu succes. Operatii efectuate: - inlocuit ulei motor plus filtru inclusiv o-ringul mare de pe flansa de acces filtru ulei, - inlocuit ulei cutie plus grup cardanic - inlocuit antigel - inlocuit lichid de frana circuit comanda plus circuit franare pompa integrala - inlocuit mufele rapide de benzina cu unele metalice (cele de plastic-teflon au facut obiectul unui recall de service (pericol scurgeri benzina, fara a fi semnalate insa si incendii)). - gresat verificat piese in miscare, etc. S-a dovedit ca BMW este dificil de servisat, inclusiv daca doresti sa schimbi doar un filtru de aer. Aproape orice ai vrea sa ii faci, ajungi prin a da rezelvorul jos... Pentru o prima data revizia asta mi-a luat 3 zile, cu berea de rigoare bauta, si gratarul mancat. Urmatoarea data, cred ca o scot la 2 zile, avand in vedere ca elimin lecturarea si enigmele dezmembrarii carenajelor... Ha ha ha Asadar, cel putin pentru mine cele doua linkuri se dovedesc a fi o sursa de inspiratie. Va salut, Asfalt uscat.
  9. aax94

    BMW Camp

    Super locatia! O sa fiu si eu prezent: Mihai Comanoiu, 2 pers. la cort. Asfalt uscat!
  10. Da! Asta era un pas care trebuia sa il fac si eu inca de acum un an. Eu, fire mai comoda, m-am limitat la montajul unui Bec Philips Extreme Power cu acelas wataj ca cel original, si am rezolvat complet treaba cu lumina slaba. Tu in schimb, ai facut-o sa fie si frumoasa Imi place! Felicitari! O sa te contactez pe privat sa imi dai si mie detalii tehnico-financiare despre OZN
  11. Salutare si bun venit. Ma bucur sa aud ca suntem deja o comunitate ... 2 la primarie...2 la scoala de fete... si cam atat... deci 5 Chiar daca duminica nu poti sa te alaturi la plimbarea noastra, esti binevenit data viitoare. Sezonul deabia a inceput. E bine ca ne strangem. Foarte frumoase doamnele tale. Chiar mi-ar face placere sa o vad si pe cea din 88. Asfalt uscat.
  12. Bun, atunci ramane sambata freestyle... fiecare ce poate. Eu ma bag duminica la intalnire. Luigi tu?
  13. Apropous de primavara... facem si noi o iesire sambata asta (12.03) cu trotinetele? Nu am o idee clara unde, dar putem sa iesim la o plimbare, combinata cu un cico si ceva mancare pe traseu undeva. Directia, distanta si daca cico e suc sau bere fara bere, ramane la latitudinea noastra. Pentru mine, cu cat distanta e mai mare, cu atat mai bine Pe mine si sotia ca pasager puteti sa contati. Ne bagam? S-au promis 12 grade, conform contract Asfalt uscat! Mesaj completat Hai ca am fost foarte tari Am postat cam in acelasi timp, aceeasi idee. Sa inteleg ca noi 2 deja ne-am bifat?
  14. Am eu o problema sau chiar nu se poate intelege intrebarea ta? Eu am folosit iarna pentru mici retusuri si reglaje )
×
×
  • Creează nouă...