atillas Postat Februarie 27, 2008 Share Postat Februarie 27, 2008 incercand sa gasim ceva rape nasoale ptr proba speciala din 2009 am avut o poseta reusita..interesant este ca am cazut pana in vale de pe capra si ne-a luat 5 min sa ajungem la ea...nu s-a oprit motorul decat de la buton... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
geza.benedekfi Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 se intampla destul de des lucrurile astea prin zonele alea la gl.. e mai greu sa gasesti dealuri ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
low gear Postat Martie 1, 2008 Share Postat Martie 1, 2008 (editat) mare-i carburatorul ala la EXC, stiu ca sta la lelanti 7 min cu benzina inchisa fain job aveti voi felicitari Editat Martie 1, 2008 de low gear Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 1, 2008 Autor Share Postat Martie 1, 2008 nu stiu daca chiar sta 7 minute..dar daca pleci cu gazu inchis dupa vreo tranta..garantat se termina la jumatatea pantei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khiflutza Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 incercand sa gasim ceva rape nasoale ptr proba speciala din 2009 am avut o poseta reusita..interesant este ca am cazut pana in vale de pe capra si ne-a luat 5 min sa ajungem la ea...nu s-a oprit motorul decat de la buton... sal. vorbesti de proba din 2009 ! pentru 2008 ai marcat deja traseul?!? ce harnici sunteti abia astept sa-l vad Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 17, 2008 Autor Share Postat Martie 17, 2008 sal. vorbesti de proba din 2009 ! pentru 2008 ai marcat deja traseul?!? ce harnici sunteti abia astept sa-l vad muncim de zor la el..o sa vezi.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 20, 2008 Share Postat Martie 20, 2008 incercand sa gasim ceva rape nasoale ptr proba speciala din 2009 am avut o poseta reusita..interesant este ca am cazut pana in vale de pe capra si ne-a luat 5 min sa ajungem la ea...nu s-a oprit motorul decat de la buton... * eu nu pot sa-mi inchipui cum a ajuns capra in copacul ala!!?? auci! s-a ranit si calaretul...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 nu stiu daca chiar sta 7 minute..dar daca pleci cu gazu inchis dupa vreo tranta..garantat se termina la jumatatea pantei... aaaaa, dadadadada, cunoastem situatia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BGS Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 * eu nu pot sa-mi inchipui cum a ajuns capra in copacul ala!!?? greseala de navigatie. s-a luat dupa GPS si nu era marcat bine track-ul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 greseala de navigatie. s-a luat dupa GPS si nu era marcat bine track-ul * copacul ala a crescut acolo peste noapte, ce...? nu ati mai vazut miracole? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Martie 21, 2008 Autor Share Postat Martie 21, 2008 * eu nu pot sa-mi inchipui cum a ajuns capra in copacul ala!!?? auci! s-a ranit si calaretul...? nu s-a ranit ,uite-l pe panta cum zambeste ca prostu(ala fara casca-adica eu)si capra a ajuns asa prin cadere libera de la vreo 10 m mai sus..noroc cu copacul ca imi rupea coloana motorul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cria_p Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Ahh! ...acum m-am lamurit: e o arta sa cazi Asa mi-au zis si amicii de aici, ca trebuie sa invat intai cazaturile, ...prin urmare cu asta am inceput, ...duminica Trebuie insa exersate cu echipament complet, clar! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate