Sari la conținut

cria_p

Super Membra
  • Număr conținut

    2.529
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Sex
    Female
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2007
  • Motocicleta
    HD XL1200 C
  • Numar Moto
    x
  • Club
    *****

Informații profil

  • Motociclete detinute
    Suzuki VS400 Intruder; Suzuki VS800 Intruder; BMW F650 GS (bicilindru), Harley Davidson XL1200 (Sporster)
  • Interests
    fotografie, blues, old-timers

Vizitatori Recenți Profil

7.080 citiri profil

cria_p's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Se vinde! Jeans moto de dama de la Maxler, marimea 28/32 (sa nu va luati dupa chartul de marimi de pe site, ca nu corespunde, pun eu masurile in cm), cu protectii genunchi si solduri, dublati interior (kevlar), denim rezistent, fermoare ptr. aerisire, putin elastici, slim. talie: 79cm, sold: 100cm, lungime (interior crac): 85cm, grosime crac (coapsa): 57cm Pret: 920 lei https://maxlerjean.tistory.com/30
  2. * donez o geaca moto textila de dama, marimea este S (sau 38), e in stare buna desi e purtata de mine cativa ani. potrivita ptr. o tanara incepatoare, sa zicem, sau pasagera. are protectii si e destul de rezistenta la apa (inca). sunt in Bucuresti, as prefera sa din oras, ca poate sa o ia/probeze direct, cu telefon inainte. nr. il trimit in pm, daca e cineva interesat. 
  3. * cel mai frumos drum de toamna, clar! eu nu am poze, nu am drona, iar la intoarcere era cat pe ce sa nu mai am evacuare pe cilidru din fata... de la atatea gropi, uff...!
  4. * donez o geaca moto textila de dama, marimea este S (sau 38), e in stare buna desi e purtata de mine ceva ani. potrivita ptr. o tanara incepatoare, sa zicem, sau pasagera. are protectii si e destul de rezistenta la apa (inca). sunt in Bucuresti, as prefera sa vina acasa cine doreste sa o ia/probeze, cu telefon inainte. nr. il trimit in pm, daca e cineva interesat.
  5. * mai bine ne puneai tabelul lui Mendeleev, sa scoatem din semne formula alcoolului etilic (sau preferi ethanol?)...! buei, nene, ati luat-o razna rau, daca incepeti cu texte d-astea, cu poze cu alfabetul pe un site moto, ...pe bune!? pui o intrebare, iti da omu' un raspuns, dar tot nu e ok, ca parca vrei sa iesi mai mult in evidenta (desi cred ca daca nu te ajuta R...R-ul ala, nimic nu te mai poate ajuta! ) las-o dracu' de treaba, e un topic de petrecere, de voie buna si antren, comportati-va ca atare. peace!
  6. multumesc, marus, de info. nici prin cap nu-mi trece sa sparg vreun record de viteza... no worries! vreau sa ajung la mare, atat. si NU pe autostrada. imi amintesc de multe gropi si denivelari pe drumul prin Dobrogea sud, de cand am fost ultima data, acum vreo 3 ani, insa nu mai stiam localitatile si daca s-a mai schimbat ceva pe acolo.
  7. * perfect atunci! merci de lamuriri, Cristi. acum nu mai am emotii am o "defectiune" la picior si numai buna de off-road si sarit gropi nu-s eu acuma...
  8. * da, acuma ar fi cel mai bun timp ptr. si mine, mai ales ca din iunie imi va fi mai departe drumul asta dobrogean... merci, Cristi! inca o data ca sa ma asigur: tu ai facut drumul prin Furnica catre Negru Voda? (eu am mai mers de cateva ori, dar de fiecare data am nimerit alte drumuri, unele proaste, altele bunicele, iar altele f. proaste - off road)
  9. intrebare: a fost cineva pe drumul cel mai sudic prin Dobrogea, din Bucuresti catre mare, anul asta? ultima bucata, Negru-Voda - Mangalia stiu cum e, dar vroaim sa stiu pana la Negru-Voda cum e asfaltul sau ..care e cea mai buna varianta de mers. (sa nu rup chopperul in doua ). pe poza apare traseul pe care il vreau eu. pareri, opinii? (doar cei care au fost pe bucata asta, va rog). merci! si asfalt uscat!
  10. * am si eu o nedumerire, te rog... ce inseamna TRW? total de acord cu tine, ce ai scris aici, insa nu cunosc termenul asta, n-am mai auzit. de Lemmy, da stiu, ...un ursulet de plus, am avut si eu in copilarie...
  11. * luna august, in mod traditional, e luna de concedii. toata. d-aia nu plec eu in vacanta in august ca sa nu stau "la inghesuiala". biletele convenabile sunt in septembrie ...scuze de off-topic! intrunirea a fost mereu in august, doar ca odata pica intr-un weekend, odata in altul... eu de doi ani merg, nu am programat nici anul trecut, nici anul asta, dar m-am hotarat spontan cand am aflat, pentru ca asa o intrunire NU se pierde(!). Vin si la aia din toamna, cu siguranta, daca sunt aici. despre poze, as sugera sa faca fiecare o selectie, sa puna in cateva serii fotografiile cele mai reusite, reprezentative, etc. apoi, la cerere, cred ca se pot trimite si pe mail, celor care le vor pe toate, intr-o arhiva, ceva...
  12. * cateva fotografii de la fata locului l.e. revin diseara cu mai multe, merge greu download-ul, nu stiu de ce... mai puneti si voi, care ati mai facut poze. l.l.e. nu stiu de ce le-a incarcat invers...!
  13. cria_p

    HD Sportster 883-1200

    * eu am ramas, pe drum, fara capacelul de plastic (portocaliu) care acopera becul de la semnal de pe fatza (dreapta), deci daca are cineva pe acasa si ii prisoseste, va rog PM. Nu stiu daca se potrivesc de la alte modele decat al meu (Sporty xl 1200 custom - 2005), dar cine stie, sa spuna multumesc!
×
×
  • Creează nouă...