atillas Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) nu bre,am pus-o exact cum trebuie,mai mult am infundat si tevile cu dopuri de plastic dar nu s-a vazut repet nici o diferenta..am rezolvat-o in schimb cu autogenul si a iesit excelent,ideea e ca sambata am facut trial pe un rau si e la loc.. PS ..nu imi place sa se faca misto de mine... Editat Iulie 16, 2008 de atillas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Iulie 16, 2008 Share Postat Iulie 16, 2008 (editat) am incercat de 3 ori sa indrept teava prin inghet si nu am observat ABSOLUT nici un fel de modificare..... 3 ori e putin, iti terebuie mai multe operatii si .........rabdare! Editat Iulie 16, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iulie 17, 2008 Share Postat Iulie 17, 2008 deci trebuia de mai multe ori???incerc iarasi ca tocmai am indoit-o iar un pic..va tin la curent,sau la rece... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dulfa Postat Iulie 21, 2008 Autor Share Postat Iulie 21, 2008 salutare , in arad cineva a reusit sa indrepte evacuarea cu autogen , si-a fabricat un fel de dopuri la capetele tevii si a bagat presiune de aer in ele, usor cu autogenul a incalzit teva, de la presiunea din interior acesta a sarit la loc , nu este ca si cea noua dar are aceeasi circumferinta cu exceptia catorva riduri ,in rest este ok . merita incercat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 15, 2008 Share Postat Septembrie 15, 2008 (editat) inainte...... si dupa 4 inghetari. timp de lucru 2 zile. rezultat super multumitor!!!! Editat Septembrie 15, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 inainte......si dupa 4 inghetari. timp de lucru 2 zile. rezultat super multumitor!!!! in situatia asta nu pot decat sa te intreb :ce neam de frigider ai fratioare ca face minuni?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 in situatia asta nu pot decat sa te intreb :ce neam de frigider ai fratioare ca face minuni?? este un frigider side by side, jumate congelator, jumate frigider. in congelator am loc suficient si am optiune de congelare rapida la -27 de grade. am vrut sa pun poze ca sa aduc si dovada ca este ok! succes la congelat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 16, 2008 Share Postat Septembrie 16, 2008 Salutare, spuneti-mi si mie care stiti unde ma pot duce sa indrept cimpoiul la 2T? Nu este foarte stramb dar cred ca trebuie facut. Mi-e teama ca daca fac manevra cu apa, va plesni, volumul in zona aia fiind f mare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ketemeu Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Salutare, spuneti-mi si mie care stiti unde ma pot duce sa indrept cimpoiul la 2T?Nu este foarte stramb dar cred ca trebuie facut. Mi-e teama ca daca fac manevra cu apa, va plesni, volumul in zona aia fiind f mare. Ai grija la inghetat cimpoiul. Rebelul a incercat si a aflat ca este ambutisata la incheieturi. A ta nu stiu cum este dar daca este ambutisata in mom inghetarii cedeaza cel mai repede la ambutisari decat in zona stramba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) ......... Rebelul a incercat si a aflat ca este ambutisata la incheieturi......... esact!... ...si s-a desfacut pe ambutisare ca un fistic. mai bine tai, indrepti si sudezi la loc. sau incalzesti si umfli cimpoiul cu un compresor(in cazul asta iti trebuie dopuri) Editat Septembrie 17, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mark81 Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 Ce fel de dopuri? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rebelul Postat Septembrie 17, 2008 Share Postat Septembrie 17, 2008 (editat) nu prea stiu exact, dar un capat trebuie astupat iar la celalalt ar trebui montata o valva care sa-ti permita sa pui presiune. eu am indreptat-o mecanic daca tot am reusit sa o desfac, dupa care am sudat-o(adica mesteru'). Editat Septembrie 17, 2008 de Rebelul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate