Xaiffer Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) Postez din nou dupa 24 ore de la evenimentul nefericit a lui "Tic". Astazi , tot la Piata Victoriei in timp ce ma duceam spre metrou am pus ochii pe o motocicleta (Kawasaki Ninja cred) si ma holbam.La scurt timp am vazut cum motociclistul pierde controlul si pica in curba :| Nu a patit nimic desi din cate am vazut de la distanta , purta echipament sumar. A ridicat motorul , a stat putin pe dreapta dupa care si-a continuat drumul. Nu va pot spune nimic despre numarul de inmatriculare pentru ca eram destul de departe si nu am putut sa vad. Deci? este printre noi patitul ? Multa bafta si un pic de curaj sa ne spui si noua ce ai patit , poate avem ce invata. P.S: Evenimentul s-a produs pe la ora 11:10/15 P.S2: Ce aiurea...tot la Piata Victoriei ...tot eu martor... in doar 24h L.E: Rog un moderator sa schimbe data din numele topicului. => 28.02.2008 , multumesc ! Editat Februarie 28, 2008 de Xaiffer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Ce culori avea motoru? Eu nu eram sigur ca pe a mea nici nu am scos-o de la iernat Ma dau cu ER-5 eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dezu. Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Ce culori avea motoru? Eu nu eram sigur ca pe a mea nici nu am scos-o de la iernat Ma dau cu ER-5 eu Deja erai primul la care ma gandem Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pantera Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) Postez din nou dupa 24 ore de la evenimentul nefericit a lui "Tic". Astazi , tot la Piata Victoriei in timp ce ma duceam spre metrou am pus ochii pe o motocicleta (Kawasaki Ninja cred) si ma holbam.La scurt timp am vazut cum motociclistul pierde controlul si pica in curba :| Nu a patit nimic desi din cate am vazut de la distanta , purta echipament sumar. A ridicat motorul , a stat putin pe dreapta dupa care si-a continuat drumul. Nu va pot spune nimic despre numarul de inmatriculare pentru ca eram destul de departe si nu am putut sa vad. Deci? este printre noi patitul ? Multa bafta si un pic de curaj sa ne spui si noua ce ai patit , poate avem ce invata. P.S: Evenimentul s-a produs pe la ora 11:10/15 P.S2: Ce aiurea...tot la Piata Victoriei ...tot eu martor... in doar 24h L.E: Rog un moderator sa schimbe data din numele topicului. => 28.02.2008 , multumesc ! Mah, cre'ca asta-i soarta ta Editat Februarie 28, 2008 de pantera Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Adena Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Xaiffer, cred ca ar trebui sa-ti schimbi traseul )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 P.S2: Ce aiurea...tot la Piata Victoriei ...tot eu martor... in doar 24h zi-ne cand mai treci prin pta victoriei, sa evitam zona nu te supara, doar glumeam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) lol , asta vroiam sa spun Aduc ghinion cand trec pe acolo Astazi cand am venit spre casa erau vreo 3 motociclete in intersectie si incercam sa ma abtin sa ma uit cum pleaca de la semafor cu gandul ca mai vad ceva nasol P.S: Motorul era Verde cu Alb (alb?parca..) dar verde sigur ! asa...pilotul era un tip inalt si parca un pic blond (ori nu am vazut bine de soare) si..cam atat sa vedem poate posteaza:( Editat Februarie 28, 2008 de Xaiffer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ubitzik89 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Xaiffer, cred ca ar trebui sa-ti schimbi traseul )) bine ca nu a patit nnimic grav, Adena si noi ar trebui sa schimbam traseul cand mai plecam in gasca de la amkart..ca iancu nicolae ne cam "urmareste" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messner Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Xaiffer, eu cred ca tu versi ulei la Victoriei dupa care stai sa vezi cine pica... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
roadking Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Eu stiu ca e mazga dimineata dar pe vremea asta la ora aia...ciudat. Si eu am derapat in curba din piata de 2 ori. e naspa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ionut_cretzu Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 Eu zic sa deschizi un topic in care sa zici evitati Piata Victoriei intre ora x si y ) prea de tot. Deja 2 in 24h. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 same...si eu era sa ma vars...am avut noroc cu viteza mica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TARKA 2 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 same...si eu era sa ma vars...am avut noroc cu viteza mica Taci mey , ca iar sar astia cu gura pe tine.... Infasurati-va o funie de usturoi de gat si se rezolva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ravenitza Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) de'aia nu mai pot eu ideea e ca era dimineata si era ud fix in intersectie...trecuse o masina de udat strada... Cum zicea si cracky pe un topic, frate nu inteleg de ce uda...ca de spalat oricum nu se spala mizeria din bucuresti...vii frumos de pe strada uscata si intri in curba pe strada uda plina de praf alunecos... Editat Februarie 28, 2008 de raven30hell Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
icv45 Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 e pacatos asfaltu ala ma facut si pe mine bici acolo si era sa cad in fata politiei. devina e jegul de pe el ca nu era mazga dar tot bucurestiul sufera de jeg. nu o sa mai scapam de noroiul care deja a intrat in textura asfaltului sau chiar sa depus in straturi. Traiasca firmele de constructii pe ca le doare in paula de noi. p.s. in Koln cand am fost asta vara se lucra in centru si nu era pic de noroi la iesirea din santier se spalau cu strictete fiecare basculanta si nu pt ca sunt educatii ci pt ca daca ii prinde probabil ca isi vinde basculanta sa plateasca amenda. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Februarie 28, 2008 Autor Share Postat Februarie 28, 2008 Mi-e si frica sa mai trec pe la Victoriei parca e Triunghiul Bermudelor offf Doamne...fereste-ne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Messner Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 sunt curios cine o sa pice azi (29.02) la Victoriei... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jonlup Postat Februarie 28, 2008 Share Postat Februarie 28, 2008 (editat) Cum zicea si cracky pe un topic, frate nu inteleg de ce uda...ca de spalat oricum nu se spala mizeria din bucuresti... intrebare/afirmatie retorica. n-ai de unde sa stii de unde incotro se duce shpaga pentru lucrari fara rost, deci nu e nimic de inteles pentru omul de rand. ne agitam degeaba. ultimul stinge lumina! --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 00:47 ------------- sunt curios cine o sa pice azi (29.02) la Victoriei... sunt sigur ca o sa ne spuna Xaiffer sper sa nu fie accident grav. ptiu-ptiu-ptiu... sper sa nu cobesc! mai ales ca maine am si eu drum cu moto prin pta victoriei Editat Februarie 28, 2008 de jonlup Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Februarie 29, 2008 Autor Share Postat Februarie 29, 2008 (editat) Bai , terminati ! Ca astazi vreau nu vreau tre sa trec pe acolo "calare". > Ar fi prea....prea...sssstttt !!! vorbim diseara P.S: Din cate am vazut (sper sa ma insel) , in fata acestui Kawasaki era un enduro , cel cu kawa s-a inegrit cand a vazut ca ii sta in fata cel cu enduro si probabil a vrut sa ii arate cum iese fum de la toba. Eu cam asta am vazut si ar fi naspa sa inceapa trantele pentru raliuri de bonuri de masa (ca sa nu zic 2 lei) , asa...si cum spuneam , a accelerat puternic ca sa il domine pe cel din fata , s-a ridicat usor pe o roata si pe urma s-a culcat la pamant pe curba :| wtf sper sa ma insel de treaba asta:( Editat Februarie 29, 2008 de Xaiffer Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Survolaj Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Deja erai primul la care ma gandem Nu ma cheama dezu sa ma imprastii la fiecare saptamana . Am si uitat cum cazi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tic Postat Februarie 29, 2008 Share Postat Februarie 29, 2008 Pacatoasa mazga aia. Azi intru cu motorul in service, il fac si tot weekendul dau ture numai prin piata victoriei sa vad daca o fi ghinionul asta asa de lipicios. Xaiffer, sa iei si camera cu tine, ca poate vii si cu ceva imagini filmate!!! --- Mesaj completat în 29 Feb 2008 12:30 ------------- Pacatoasa mazga aia. Azi intru cu motorul in service, il fac si tot weekendul dau ture numai prin piata victoriei sa vad daca o fi ghinionul asta asa de lipicios. Xaiffer, sa iei si camera cu tine, ca poate vii si cu ceva imagini filmate!!! nu uita marul . Golden e bun!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Xaiffer Postat Martie 2, 2008 Autor Share Postat Martie 2, 2008 si 1kg de banane si e... Conform procedurii aplicate de acea doamna , trebuie sa avem in trusa medicala MARUL... deci sa nu uitam , MARUL Nu... sper sa nu mai vad oricat de usoare ar fi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate