Sari la conținut

Montaj numar lateral


ares666
 Share

Postări Recomandate

cu multumirile de rigoare catre domnu' Robychopper, dupa ce am vorbit cu el live prin telefon, mi-am facut o idee cam cum trebuie sa fac sa montez placuta cu numarul de inmatriculare pe lateral pe stanga...

 

pun aici poze facute cu telefonul, scuzati calitatea, dar se vede exact cum am prins tabla de inox de acel "ochi" nefolosit care face parte din carcasa cardanului...

 

mai am sa montez stopul dupa ce il "operez" la partea electrica, pentru ca am decis sa renunt la magaoaia aia de stop nativ al Viragelor, si mi-am luat unul pe leduri, de bicicleta, cu 70.000 lei. e mult mai mic si mai vizibil, mai ales pe timp de noapte.

 

are 3 leduri cu lupa, se vede decent si ziua, acuma sa vad cum fac sa nu ard ledurile, ca ele functioneaza la 3 volti, iar instalatia electrica dupa cum se stie e pe 12 volti...

 

asta in numarul de maine.

 

P.S. nu prea imi vine sa tai in carne vie cand vine vorba de virago, ca poate o sa-l vand la primavara, dar parca ma taie un gand sa o modific asa cum imi place mie... ma rog, ce e nasol e ca nu am scule de nici un fel, doar cateva chei, patent si cam atat... si nici loc unde sa imprastii fiare, dar cu timpu' sper sa rezolv inconvenientele astea.

post-24-1114539379_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ARESS666 auzi ce drac este tabla aia ce vine peste telescop deasupra nrului...ai pus prea aproape de telescop nrul...sa aiba grija fata cind coboara de pe motor ca numa bine se poate lovi de sau sa faca vreo buba......

nu te supara ca iti spun dar este prea in spate.....grija cu pasgerul

si totusi nu inteleg ce e tabla aia ce vine deasupra nrului :lol: ????

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

dar tot nu mai ascultat si nu ai prins de surubul telescopului.....si de tabla aia de deasupra nrului eu nu tiam zis......oricum daca tie iti place :lol:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

ca sa fiu la subiect uitate bine pe astea doua poze unde este pus nr si este pus dupa cardan

in poza se vede ca e prins in doua suruburi....dar foarte bine puteai tu sal prinzi si exact de axul rotii...pt ca ai piulita exact pe partea cu numarul si era perfect...cit despre pozitionare....uitate bine la astea doua poze :lol:

post-24-1114541649_thumb.jpg

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

roby, nu incurca cu nimic pozitia in care e acum numarul pe eventualul pasager. chiar deloc, adica incurca la fel de mult cum incurca si semnalizatorul stanga... deci de loc.

 

sunt de acord, este un pic uratzel, dar peste tabla aia va veni blocul de lumini... la care lucrez chiar acuma.

 

am incercat sa o fac mai mica tabla aia dar se batzaia ca dracu, iar pe telescop nu avea nici un fel de rezistenta ca e tabla subtire, s-a rupt dupa 50 de metri de mers pe asfalt, daca mergeam pe gropi mai intelegeam dar tot s-a rupt, si am facut-o mai mare... si i-am pus si o contrarezistenta, ca sa nu se mai batzaie :lol:

 

deci va veni acoperita de stopul de frana, si nu se mai vede. si cum am zis, pe pasager nu-l incurca. atata doar ca nu mai pot pune coburi... dar deocamdata nici nu prea vreau.

 

bafta multa si mersi ..

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...