Sari la conținut

Suzuki gsxr 750


livanu
 Share

Postări Recomandate

am achizitionat, destul de recent, un gsxr 750cmc din 92, si as dori sa stiu de la posesorii unui acest model, opiniile lor despre: cum se comporta in oras, in afara, la viteze mari, la drumuri lungi, ce uleiuri folosesc si cum il intretin (nu posed un manual de intretinere, daca ma ajuta cineva sa fac rost dau o bere)?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu il am de 1 an. ai cumva sau sti de unde pot face rost de parbrizul de la far? ca eu nu il am. :lol:

si ce parere ti-a lasat, cati km ai facut cu el, etc..?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Nu gresesti, racirea cu lichid la modelul GSX -R a fost inaugurata in 1992, modelele anterioare sunt racite doar cu aer + radiator de ulei.

 

Ce pot spune de GSXR 750 W este : Racirea cu lichid este o chestie foarte buna deoarece motoarele racite cu lichid au o durata de viata mai indelungata chiar daca asta a insemnat ceva kilograme in plus. Puturos in ture joase dar cum treci de 4-5000 trage ca nebuna, in depasiri are forta si nu sta pe ganduri. Raportul CP/ greutate (0.578) este multumitor eu preferand motocicleta mai grea care-mi confera o mai buna stabilitate, imi face impresia ca "toaca" prea repede cauciucul spate. Consum acceptabil, consumabile destul de accesibile.

Un alt deficit il are faptul ca la peste 200km/ora carena fata "flutura" prea tare, treaba scuzabila pentru ca dupa parerea mea este destul de sumar ancorata ...dar... cine merge constant cu viteze deastea ?

Pozitia este buna spre putzin obositoare la mersul fara oprire, dupa cca 2-2,5 ore simti nevoia acuta de oprire ( sau poate m-am bosorogit eu ) :laugh: ...acum la 38 de ani poate ca este cazul sa trec la un sport/turing. :laugh:

 

 

 

 

:huh:

Editat de Bazil88
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@Bazil88 chestia cu turele am observat-o si eu.

eu unul nu prea m-am dat la ea ca sunt inca incepator (carnetul il am din '99, dar nu prea am mers asa mult iar pe o sportiva si de 750cmc m-am urcat prima oara acum trei saptamani cand am luat-o) m-ai mult de 140Km nu am mers, neavand nici un echipament foarte bun.

si cu greutatea ei m-am acomodat destul de greu, mai ales cand trebuie sa o manevrez in spatii stramte (stradute, garaj intrat-iesit, etc) eu nefiind un tip care a vazut de multe ori interiorul unei sali de forta (61Kg, 1,70m).

te rog sa mai scrii: cam ce crezi tu ca este necesar sa stie un incepator pe un astfel de model. Mersi mult!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

te rog sa mai scrii: cam ce crezi tu ca este necesar sa stie un incepator pe un astfel de model. Mersi mult!

 

Slowlie...incetul cu incetul te deprinzi cu el, nu trebuie sa-l "superi" mai ales daca nu esti stapan pe el, cat despre manevrabilitate la viteze mici (intrari...iesiri...etc) intradevar nu este capitolul lui "forte" dar dupa parerea mea toate "vitezistele" si ma refer aici la SUPERSPORT-uri nu sunt usor de manevrat din cauza ghidonului foarte scurt, jos si deschidere ingusta, pe cand un Turing cu ghidonul clasic (sa zicem) este mult mai manevrabila. Te obisnuiesti tu cu ea si nu iti va mai parea asa grea.

Poate ne vedem/discutam pe la intrunirile de anul asta ( ex. Sambata in Ploiesti la MOTOROCK sau 27-29 mai la Cluj) datele din avatar corespund asa ca ma poti contacta daca vrei.

 

 

 

:huh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

eu il am de 1 an. ai cumva sau sti de unde pot face rost de parbrizul de la far? ca eu nu il am. :laugh:

Parbriz si far poti intreba la Kawamotors tel 0722353353 ei aduc piese pt. orice motor si tot la ei am comandat si eu un parbriz. :laugh:

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...