Sari la conținut

Bazil88

Super Membru
  • Număr conținut

    546
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Bazil88

  1. Vand, geanta scule, " Tool bag" confectionat din piele de bovina, grosime piele 5-6 mm, dimensiuni: lungime 33 cm, diametru 13 cm. Este nou, lucrat manual. Pret 180 lei.
  2. O prietena are la vanzare toba completa pentru Honda Shadow 750. Detalii aici: https://www.olx.ro/oferta/titlu-toba-originala-honda-vt750c-shadow-an-fabricatie-2006-IDdo58G.html#a1763dc57c
  3. Salut , sunt interesat sa cumpar o toba originala de SHADOW 750C an 2006 la un pret decent.
  4. Bazil88

    Kawasaki Vulcan

    http://www.motoemotion.ro/simeringuri-furca-moto/filtre/marca/kawasaki/cilindree/750/model/vn-750/
  5. WOAU!!! Ivane ...oare ce mananca "animalele" astea de arata in felul asta?
  6. Ehi cum sa nu-mi placa dar mi-as baga ceva in nasu' ala
  7. Bazil88

    Kawasaki Vulcan

    Am banuit, dar am zis sa intreb ca poate nu-l vad eu. Si nu numai Kawasaki are topicuri pe modele si celelalte marci au. @ Blackrider ( Cristi ) se poate face ceva in sensul asta ...adica modelul VN750 sa aiba si el topic separat?
  8. Bazil88

    Kawasaki Vulcan

    Salut baieti, era un topic special pt vulcan VN750 si nu il mai vad, aveti idee care-i treaba?
  9. iti recomand : https://usa.ioncamera.com/ , eu am de cca 1 an si sunt foarte multumit de ea, gasesti la preturi rezonabile si pe OLX
  10. Bazil88

    Kawasaki Vulcan

    Desfaci cate 1/4 ture pana iti place cum merge motorul... sau pana cand cade surubul
  11. Sistemul este identic. Si la japoneze functioneaza pe acelasi principiu » Post actualizat in 27 Mar 2016 02:39 poate te ajuta filmuletul asta:
  12. Nu am Harley dar chestia este universal valabila, in zona manetei de frana este un intrerupator (switch) care trebuie schimbat sau demontat si curatat. Pana rezolvi problema poti desface unul din firele de la intrerupator ( trebuie sa fie cu papuc electric si il extragi usor) asta ca sa nu iti topeasca ceva acolo in stop si folosesti pedala de frana pentru a semnaliza franarea.
  13. Ai printat comanda de pe ALIEXPRESS, cea in care apare ORDER NUMBER , TRACKING NUMBER , pret si toate alea? ... si ce mai vor... extras de la banca cu tranzactia?
  14. Salutare, am facut si eu prima comanda recent si am cateva intrebari la care nu am gasit raspuns in paginile anterioare 1. Am inteles ca la ridicarea coletului de la oficiul vamal printre altele trebuie sa te prezinti cu factura listata sau o dovda a platii respectivului colet, este adevarat? Iar daca este asa, de unde pot tiparii acea factura ? ...ca nu am vazut, sau nu stiu eu . 2. " Cica" pentru a ridica un colet care are o valoare peste de 10$ trebuie sa ai un numar "EORI" cu care trebuie sa te prezinti si care ti-l atribuie directia vamala , este sau nu adevarat?
  15. Pai!!! cum altfel? Eu unul, niciodata nu mi-a placut sa ma lovesc in oase, intotdeauna mi-au placut femeile mai voluptoase .
×
×
  • Creează nouă...