crd Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Salut baieti . Care ar fi diferentele ( nu de pret ) intre aceste 2 modele Yamaha : Dragstar 650 si Virago 535 , ma refer la motorizari , transmisie , dimensiuni ( care e mai potrivita pt o persoana la 1,87-80 kg ) , costuri de intretinere, etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 sint 2 moto diferite,650 e cruiser,iar 535 e un fel de chopper. au in comun cardanul si racirea pe aer....in rest,sint f diferite. oricum,dragstaru e model mai nou,e mai mare,si poate fi customizat mai usor. diferentele la intretinere nu cred ca sint semnificative. Black. ps:pentru dimensiunile tale,recomand VN800 cu comenzi avansate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 Salut baieti . Care ar fi diferentele ( nu de pret ) intre aceste 2 modele Yamaha : Dragstar 650 si Virago 535 , ma refer la motorizari , transmisie , dimensiuni ( care e mai potrivita pt o persoana la 1,87-80 kg ) , costuri de intretinere, etc. Drag starul are aspect mai placut e un pic mai mare si la cc si la dimensiuni, si desigur sa nu uitam are cadru complet, iar la virago cadrul nu trece pe sub motor!Incearca sa privesti atent cele doua modele si ai sa vezi diferentele!Eu am virago acuma, iar ca dorinta mi-ar fi placut un drag star de 650, dar nu am avut cascaval si am luat virago! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate