internullo00 Postat Martie 5, 2008 Share Postat Martie 5, 2008 am probleme la frinarea pe fata imi incepe sa tremure si nu stiu sa fie de la discuri.senzatia asta o am decit daca frinez in rest totul este ok.niste sfaturi se poate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kerosen Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 este NUMAI de la discuri . asta in cazul in care suruburile ce tin etrierii pe telescoape sunt stranse. pune motocicleta pe doua cricuri de service, si verifica din lateral cu un subler daca nu cumva ai opt la discuri. de obicei partea centrala a discului, cea din aluminiu, e destul de sensibila la lovituri minore, si se deformeaza. oricum daca bataia e sub 3-4 mm se poate centra discul la loc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 e ovalizat discul.... sau discurile... si cum zicea si kerosen verifica prinderile discului de janta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dopeman1979 Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 discuri deformate, clar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mertan Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 in genral discurile se ovalizeaza cand sunt fierbinti si dai cu apa pe ele... adica deodata trece de la cald la rece. asa stiam eu. sau sunt de kko Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate