Reverse Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 dusmanii imi poarta pica ca N-ARE fanii mei pe cand topic "anti-reverse" ...caramida ,fa-l tu frate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brick23 Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Nu ma mai ocup cu asa ceva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sica_sibiu Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Cata istorie stiu eu nu stie tot neamu tau de la maimuta incoace.Nu stau sa spun povestea Transilvaniei pe forum.Ai dat tu repede replica,te vezi si tu vreun doctor docent. Cand spun ca ungurii ne-au invadat tara ma refer ca sunt foarte multi in Covasna si Harghita. Si eu sunt Anti-Reverse..precum si multi altii de pe forum rasistu din *** , tu BATMAN BATMAN , VladuL , bine zisa faza cu , Dute- tare.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Speedy.K Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Cata istorie stiu eu nu stie tot neamu tau de la maimuta incoace.Nu stau sa spun povestea Transilvaniei pe forum.Ai dat tu repede replica,te vezi si tu vreun doctor docent. Cand spun ca ungurii ne-au invadat tara ma refer ca sunt foarte multi in Covasna si Harghita. Si eu sunt Anti-Reverse..precum si multi altii de pe forum Doctore las-o mai moale ca exagerezi si...nu e bine. (hai ca am reusit sa fiu finut si de data asta) Mai pe intelesu' tau: lasa-te ca ti-o iei. (si ca sa nu fie vreun dubiu vezi ca asta a fost o amenintare pe fata) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dOctOr Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 Doctore las-o mai moale ca exagerezi si...nu e bine. (hai ca am reusit sa fiu finut si de data asta) Mai pe intelesu' tau: lasa-te ca ti-o iei. (si ca sa nu fie vreun dubiu vezi ca asta a fost o amenintare pe fata) el e asistenta,eu sunt doctor hai fratilor...faceti topic ) vreau posturi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
trilulilu Postat Mai 16, 2008 Share Postat Mai 16, 2008 Salut! Cine este interesat in a lucra ca livrator de pizza pentru "PHD by Pizza Hut" este invitat sa depuna CV la magazinul din Calea Vitan nr.23D sau in Calea Dorobanti 5-7 (Pizza Hut). Ne puteti contacta si pe www.PHDpizza.ro sau la telefon 021 201 17 60 sau 0749 099 041. Multumim! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate