Sari la conținut

Speedy.K

Super Membru
  • Număr conținut

    13.110
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Speedy.K

  1. Speedy.K

    Util

    In ce oras? Si nu, n-o sa-i dea n8ciun dealer mobra sa se dea decat dupa ce semnezi cont4actul de vanzare cumparare. Deci sfatul meu este sa cauti o scoala pentru copii.
  2. Speedy.K

    traseu cu juniorii

    Ce inseamna copii mici?
  3. Speedy.K

    Util

    Live. Si ar trebui sa incerci sa vorbesti cu dealerii Honda, Yamaha. Plus ca depinde ce vrei, de asfalt, de coclau... Exista si scoli care au mobre pentru astia mici, mai conteaza si cati ani are, cum stie cu bicla, cat de inalt sau scund este. Tu vrei sa testezi ce cumperi sau sa testezi, de fapt, copilu'? Ca daca vrei sa testezi copilul slabe sanse sa te lase vreun dealer. Tu daca ai vinde o mobra de 2-3000 de euro i-aida-o unui copil sa se dea cu ea?
  4. Si o maimuta se poate face, pana la urma, inteleasa si capata de mancare; asta nu inseamna ca stie sa vorbeasca sau sa scrie.
  5. Nu stiu daca poti sa o inmatriculezi pe numele tau si nu stiu nici macar daca ai drept de semnatura pe un contract. Cat despre asigurare, pe numele unui adult care are bonus bun o sa fie muuult mai ieftin decat pe numele tau care ai zero! Deci, daca nu cumva parintii au malus, e mult mai bine pe numele lor. M-am abtinut cu greu sa nu ma iau de mizeria de gramatica a omului.
  6. Ba da, dar avantajul de a-l face la unnbirou de acte auto este ca aia de acolo stiu exact ce si cum trebuie scris si in cate exemplare, plus ca te pot lamuri si ce ai de facut mai departe la inmatriculari. Iar costurile sunt modice, fata de valoarea unei motociclete.
  7. Nu stiu ce e ala spit. Da, cumpararea presupune doar intocmirea unui act de vanzare-cumparare si plata contravalorii. Niciun "spit", nicio programare, nimic. Te duci la un birou de intocmire acte sau la un notar (astia nu sunt intermediari, ca nu intermediaza nimic, doar scriu documente!) dai banii omului si gata, esti proprietar! Tot restul de documente iti trebuie pentru transcrierea bunului pe numele tau la DRPCIV. Pe care le gasesti pe site, cum ziceam. Intermediari sunt aia care se ocupa de toate procedurile de transcriere in locul cumparatorului. Si aia sunt contracost.
  8. Repet, in ziua de azi siteul DRPCIV e clar si fara dubii.
  9. Pai ce e ala "intermediar"? Nu exista asa ceva la cumpararea unui autovehicul de catre persoana fizica de la persoana fizica. Exista birouri de intocmire documente, atat. Cumparatorul n-are ce sa caute la primaria vanzatorului, scoaterea de pe rol si obtinerea certificatului fiscal e numai treaba vanzatorului.
  10. https://dgpci.mai.gov.ro/documents-and-forms/inmatriculari Ai pe siteul celor de la inmatriculari toate explicatiile necesare, ducumente si proceduri. I-ai explicat de l-ai julit. Nici eu, care mai stiu despre ce e vorba, nu inteleg nimic.
  11. Da, da, si tot ala i-a dat si 'oaie lu' Peco, nu?! Peco se tine tare la bataie doar cand ii zice ala.p, probabil. A, chiar, nu-l cearta niciun forumist pe Peco pen5ru ca e cam fan Rossi la cum se intarata de cate ori vede 93 langa el?! Ce nesimtit, nu stie ca Vale s-a 0ensionat?!
  12. "ultimul vers toti ar trebui sa-l stie, imi doresc ce-mi doresti tu mine si sa ti se-ntample tie.", cum zicea poetul parazit.
  13. Care bonusuri?! Bonus la prostii?! Tare cursa. Au cazut aia pe petele de umezeala ca incepatorii pe Cheia. Doar incepatorul si Martin n-au cazut, din ceia care au fost printre primii.
  14. Cand e cald tacanitul pleaca sa stea si el la umbra, de-aia nu il mai auzi.
  15. In romana cablaj presupune un manunchi de fire legate impreuna. In engleza nu stiu, in 99 nu se inventase ride by wire. In romana daca e un s8ngur conductor ii spunem simplu fir. Sau mat. Adica matz. De la mate, intestine.
  16. Mult mai simplu: se pune un blocator care te impiedica sa tragi la maxim acceleratia.
  17. By wire inseamna ca, tocmai, nu e cu cablu de acceleratie, ci electronica.
  18. Pe mine ma intereseaza gabaritul (cat mai mic), pozitia si garda (cat mai inalte) si suspensii+roti cat mai spre coclau, fara sa pierd prea mult din partea de turing. Si astea doua au ramas pe lista scurta. Caii nu ma intereseaza, totul e in creier si in mana.
  19. Ala nou, normal! Si Tuaregul la fel, 660.
  20. Tot un adventure de categorie medie. 500-800 cmc. Tuareg sau Transalp, probabil.
  21. Bineinteles.........ca nu! Si, daca Bucurestiul ti-a cerut sa-i faci carte, asta o sa-ti ceara orice judet sau comuna, legea e aceeasi pentru toti.
×
×
  • Creează nouă...