_Blade_ Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 Va intreb si eu daca stiti care este temperatura la care ajunge uleiul din motor in mers. Neavand indicator de temperatura la lichidul de racire am un termometru la busonul de umplere cu ulei. La mine acul termometrului sta undeva intre 90 - 100 grade. Pe termometru am vazut ca incepe o zona rosie pe la 120 grade. deci o temperatura de 100 grade este normala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Martie 6, 2008 Share Postat Martie 6, 2008 cam...da. depinde si cum este racit motorul. aer, sau cu apa. oricum, eu cred ca este normal daca ma gandesc ca uleiul ala ajunge in zone de sute de grade... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Aleko Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 e prea ok daca ai inima grea baga un ulei mai bun adica sintetic. Temperatura aia e una citita de referinta, nu e temperatura maxima in functionare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
_Blade_ Postat Martie 7, 2008 Autor Share Postat Martie 7, 2008 ok. multumesc mult pt raspunsuri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate