michio suzuki Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 ma poate ajuta cineva cu un sfat? am nevoie de un motor rotax 122 pt aprilia classic 125. am cautat ebay dar am ratat cateva licitatii. acum nu mai gasesc nimic si am nevoie sa-l repar curand. va multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
46WRX Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 ai nevoie de tot motorul sau mai exact ce iti trebuie ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
michio suzuki Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 motorul e distrus. si in plus e mult mai scump sa-l dezmembrez si sa inlocuiesc piese. de ex. mecanicul meu face treaba asta pt 200 de euro. si nu mi se pare neaparat scump. inlocuirea motorului a fost sfatul lui. si merg pe mana lui. daca ai ceva informatii m-ar ajuta. motorul ar trebui sa coste in jur de 300 euro si as avea posibiliatea sa-l cumpar si din Italia prin unghiu-meu. Dar unde dracu sa te duci??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Florin-rs Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 motorul e distrus. si in plus e mult mai scump sa-l dezmembrez si sa inlocuiesc piese. de ex. mecanicul meu face treaba asta pt 200 de euro. si nu mi se pare neaparat scump. inlocuirea motorului a fost sfatul lui. si merg pe mana lui. daca ai ceva informatii m-ar ajuta. motorul ar trebui sa coste in jur de 300 euro si as avea posibiliatea sa-l cumpar si din Italia prin unghiu-meu. Dar unde dracu sa te duci??? Stiu eu pe cineva cu un motor ..dami un mesaj cu id tau si vb pe mes.Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate