Sari la conținut

michio suzuki

INACTIV
  • Număr conținut

    56
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://
  • Yahoo
    cornacelcatalin@yahoo.com

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Rahova
  • Carnet moto din
    2006
  • Motocicleta
    suzuki bandit 600 n
  • Numar Moto
    sb-07-eak
  • Club
    -

Informații profil

  • Motociclete detinute
    aprilia classic 125, Bandit 600 N

michio suzuki's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. ;) "La multi ani!" cu sanatate, fericire si noroc!!!
  2. caut toba sport hurric(sau alte variante) second - stie cineva de vreun loc anume sau site? Bandit 600 GN77B 1996 multumesc
  3. am o aprilia classic 125 si cred ca are nevoie de cilindru alezat si honuit si piston mai mare, in consecinta. dar unde fac toate astea.
  4. michio suzuki

    Service Moto

    caut de ceva timp un loc, in sibiu, preferabil, unde sa pot aleza un cilindru de rotax 122 pentru chopperul de incepatori. mersi frumos.
  5. stiti unde as putea face alezare unui cilindru in Sibiu? mersi
  6. iti multumesc. am luat depe ebay aripa spate ca trebuia sa dau repede la vopsit si scarita nu o vreau completa doar partea de aluminiu- vreau sa cheltuiesc minumum!

    mersi oricum.

    catalin

  7. am aripa spate si scarite fata complecte,tel 0721141909

  8. imi pare rau...dar n-am mai intrat de atunci pe forum...sper ca ti-ai vandut motoreta...eu voi incerca in continuare s-o vand pe-a mea- aprillia classic 125 dupa ce-i schimb si cilindrul...i-am schimbat pistonul si tot nu e cum era odata.

    salve.

    catalin

  9. salut....

    scuze deranjul ...am vazut ca ai un classic la vanzare ...un nsr 125 te-ar interesa la schimb??

    http://www.motociclism.ro/forum/index.php?/topic/661808-vand-honda-nsr-125-cmc/

    cam asta ar fii motoreta...

    astept un raspuns pt. care multumesc anticipat .....

  10. o sa am o mostra de tzeava sablata, sa vezi daca e ok porozitatea si daca poti sa faci mai bine in alta parte si o sa am si o mostra de teava vopsita electrostatic, tot asa ca sa-ti dai seama de calitate si ca sa ne intelegem mai elegant. preturile ti le dau tot atunci. nu e deranj mare, te ajut si pentru ca intr-o anumita masura ma intereseaza si pe mine(poate o sa fac cadrul vreodata) cata.
  11. Stau foarte prost cu timpul liber, de aceea n-o sa-ti dau un raspuns imediat, dar iti promit ca o sa merg la fabrica respectiva si o sa discut toate detaliile si vobesc si cu prietenul asta al meu florin care sableaza. abia saptamana viitoare o sa am timp sa fug pana la fabrica si o sa-ti scriu atunci ce si cum, culori, costuri... numai bine, cata.
  12. caline D, m-am chinuit 10 minute sa aflu din ce oras esti..nu am reusit...n-ai inceput o munca usoara cu vopsirea cadrului, numai ca tu spre deosebire de alti nefericiti ai unde sa ingenunchezi in fata motorului 2 -3 zile si sa lucrezi(deci nu e pisica asa de neagra ) ). in concluzie daca ai nevoie de ajutor de ajut bucuros: stiu o fabrica italiana aici in sibiu care face vopsire electrostatica(cand am mers acolo, emppu poate sa certifice, lucrau la niste cricuri pt ducatti doar pentru export). aveau culorile negru si portocaliu mat sau lucios. calitatea e f buna si toata afacerea e aproape moca(nu vreau sa te entuziasmez dar vopsirea cadrului nu cred ca te-ar costa mai mult de 300 de lei).asta am estimat in functie de piesele pe care mi le-am vopsit acolo. ar trebui mers si intrebat exact si ar trebui dicutata si posibilitatea unei alte culori. am un prieten care poate sa sableze si care daca ar putea sa introduca acel cadru in fabrica, s-ar bucura sa faca un ban, mai ales ca si el e motociclist. daca nu gasesti solutii poti sa ma suni si-ti dau numarul lui florin ca sa vorbiti detalii despre sablat(si daca se poate!!!) si (din orice oras ai fi) eu zic ca merita sa ajungi in sibiu la fabrica asta de care iti ziceam sa vorbesti cu italianu(care e si el pasionat de motoare) numai bine, spor la treaba. cata. 0763655338
  13. subsemnez...foarte bine descris, foarte natural si adevarat. numai bine. catalin
  14. am schimbat urmatoarele: - kit de lant; - semeringuri furca; - placute frana; - cilindru si segmenti noi noute; Cumparatorul urmeaza sa-i faca un schimb de ulei si sa-i cumpere un cablu de kilometraj. Motocicleta functioneaza impecabil. Ideal(recomandat) incepatorilor care inteleg ca trebuie sa pleci de jos (de la 18 Kw putere). Tel. 0723181137 0763655338 Email: cornacelcatalin@yahoo.com pret 750 euro nenegociabil
  15. am schimbat urmatoarele: - kit de lant; - semeringuri furca; - placute frana; - cilindru si segmenti noi noute; Cumparatorul urmeaza sa-i faca un schimb de ulei si sa-i cumpere un cablu dekilometraj. Motocicleta functioneaza impecabil. Ideal(recomandat) incepatorilor care inteleg ca trebuie sa pleci de jos (de la 18 Kw putere). Tel. 0723181137 0763655338 Email: cornacelcatalin@yahoo.com pret 750 euro nenegociabil
×
×
  • Creează nouă...