freshutzu Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 salutare motoristi, ajutati-ma varog cu cateva sfaturi in legatura cu alegerea motorului vreau sa imi iau un motor si am vazut ceva care imi place dar nu stiu nimic despre el suzuki gsx750f an 2000, ziceti-mi pareri despre el daca este bun ce avantaje am cu el si ce dezavantaje sau sfatuiti-ma ce alt motor de genul asta sa imi iau nu vreau nici sport sport vreau ceva ca sa se imbine spotul cu touringul multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BikerXX Postat Martie 7, 2008 Share Postat Martie 7, 2008 avantajul va fi ca vei avea motorul care ti place o alta varianta ar fi honda vfr Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Martie 8, 2008 Autor Share Postat Martie 8, 2008 mersi pentru sfat dar vreau ceva mai multe informatii despre motor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dani31 Postat Martie 8, 2008 Share Postat Martie 8, 2008 gsxf este intr-adevar sport-touring. Are acelasi motor ca gsxr dar gatuit la admisie, este mai greu si cu o pozitie mai putin aplecata. Buna la drum lung si prost in oras. Ca la orice second, conteaza cum a fost intretinut. Si desi nu ai dat atentie la ce ti s-a spus, cel mai important este intr-adevar sa iti placa tie. Specificatii si review-uri gasesti singur pe net. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
freshutzu Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 multam, da intradevar conteaza foarte mult ce iti place Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Reaper Postat Martie 10, 2008 Share Postat Martie 10, 2008 Honda 600 f ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate