Sari la conținut

dani31

Super Membru
  • Număr conținut

    644
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de dani31

  1. dani31

    Supermotard Club

    Vand Husaberg FS570, an 2011, primul proprietar. Sunt doua in tara din cate stiu, a mea si cea care a fost de showroom. Seria de sasiu e de KTM, piese se gasesc la orice dealer, am (printre toate restul lucrurilor) cataloagele originale de spare-parts, motor si sasiu, se poate verifica imediat orice cod la un dealer KTM. Dupa unele pareri este cel mai bun supermoto. Cine e interesat gaseste anuntul pe BikeShop.
  2. Vand Husaberg FS570, an 2011, primul proprietar. Sunt doua in tara din cate stiu, a mea si cea care a fost de showroom. Seria de sasiu e de KTM, piese se gasesc la orice dealer, am (printre toate restul lucrurilor) cataloagele originale de spare-parts, motor si sasiu, se poate verifica imediat orice cod la un dealer KTM. Dupa unele pareri este cel mai bun supermoto. Cine e interesat gaseste anuntul pe BikeShop.
  3. Poti fi putin mai explicit? Sau link?
  4. Nu mai e de trait in tara asta de rahat. Coruptie, furt, prostie, toate ca toate, da' nu mai poti trece nici macar strada pe trecere? Pana cand toate astea, pana iti omoara un dement copilul sau nevasta? Sau te pune intr-un scaun cu rotile? Tara kurului in care toti descreieratii umbla liberi si nimeni nu face nimic. Poti sa o arzi in Bucuresti cu 150/h 10 ani la rand, cu putin noroc nu iei o singura amenda. Ce a facut politia ca sa ii opreasca inainte de a omora pe cineva? Nimic! Aici se discuta ca pantoful pietonului avea aripi de a ajuns pe cablul electric... dupa cum spuneam, o tara de rahat.
  5. Nu cunosc partea asta a telenovelei cu dactilografa RAR si cu cadrul M.I., si nici nu ma voi obosi sa aflu. Oricum iti dau dreptate ca soferul trebuie sa plateasca, dar partea asta a problemei nu ma intereseaza. Mi se pare mai important ca alti incepatori sa nu calce pe urmele celui mort.
  6. Da' tu ce sustii de fapt fratioare? Ce valoare aduci tu cu argumentele tale si care e mesajul tau? Ca ar trebui sa ne sinucidem cu toti cu 200 la ora prin oras, ca sa bagam la puscarie toti soferii care intorc pe strada? Sau poate ca mesajul corect ar fi o conduita mai preventiva? Stii cati imi intorc in fata in fiecare zi? Zeci. Tu cand mergi cu masina (daca mergi), realizezi ca de fiecare data cand intorci poti sa omori un astfel de motociclist care vine racheta? Nimeni nu are reflexul de a se asigura pentru un vehicul care circula 100+ in oras conditii fara vizibilitate (in cazul de fata noaptea). Incearca tu sa te sui pe motor, sa o iei pe o strada aglomerata si sa bagi mana in gaz vreo trei intersectii, pe prioritate, cu 120 la ora. Si o sa vezi ca prioritatea in oras se da la 30 la ora nu la 120. Asta nu intelegi tu si multi altii la fel ca tine. Vrei sa traiesti, mergi prudent te asiguri si pe verde. Gaz acolo unde e loc, si cu skillul necesar nu la 2 saptamani de permis. Daca nu, mori cu dreptatea in brate. Da, motociclistul a avut teoretic dreptate, ala cu Audi i-a intors in fata. Si cu ce il ajuta asta pe motociclist? Nu stia ca asa se intoarce pe la noi? Va place tuturor sa va victimizati - aoleu, calaul, l-a omorat nevinovat. Aceleasi topicuri de aproape 10 ani incoace, va concentrati pe amanunte, unghiul era cu 3 grade mai pe stanga. Mergeti mai incet, mai ales fara experienta! Nu exista nicaieri in lumea asta prioritate la 120 la ora in oras. In tarile civilizate te baga la bulau pentru astfel de viteze in oras, de aia nu au probleme cu prioritatea. Invatati si voi ceva din nenorocirea omului care a murit, daca vreti ca moartea lui sa nu fie complet degeaba.
  7. Da ma da, era vina drumului. Da nu stiu cum se face ca numai pustani pe vitezane mor din cauza drumului.
  8. Imi amintesc ca am citit in thread ca avea 21. Oricum nu are importanta, azi ai 21 maine ai 22 dar skillul si ratiunea nu se fac peste noapte. Vorbesc din proprie experienta, am inceput pe vitezana si am avut doua accidente naspa in primele 6 luni de zile. Acum am aproape 10 ani fara accident pe strada (circuitul nu se pune). Cine vrea sa inteleaga ca vitezanele nu sunt de incepatori - bine. Cine nu, e la mila soartei. In tara asta de rahat nu incearca nimeni sa iti apere viata, daca nu ti-o aperi singur. Pe mine nu m-a oprit nici macar o singura data politia sa vada daca am voie sa merg pe motoarele respective.
  9. Exista o lege care limiteaza puterea in primii ani de permis. Deci nu conteaza ce s-a intamplat acolo primul care a incalcat legea a fost motociclistul care nu avea ce sa caute pe motorul ala. Iar pentru toti care se vaicaresc ca audiurile si bmwurile nu acorda prioritate - stim cu totii lucrul asta. E un fapt pe care il constientizam de fiecare data cand ne suim pe motor. Unii aleg sa o lase mai moale si sa traiasca, altii prefera sa moara cu dreptatea in mana. Alegerea e a fiecaruia!!!
  10. Pe site-ul oficial este incadrata la "Street" nu la "Supermoto". Prea mult bling pentru supermoto oricum.
  11. Segmenti distrusi - sigur Camasi cilindrii zgariate (bloc motor) - foarte probabil Garnitura chiulasa - posibil Semeringuri supape - posibil Pistoane, bolturi, biele - posibil Vibrochen, manetoane, axe cu came, culbutori, chiulasa - improbabil (se mai racesc si cu ulei / aer)
  12. In continuare nu inteleg punctul tau de vedere si nici de ce m-ai facut prost. Oricum imi pare rau ca m-am repezit sa iti intorc jignirea. E o lume libera si fiecare crede ce vrea. Numai bine!
  13. Daca tu nu esti de acord cu sistemul de a pedepsi crima cu puscarie si despagubiri pentru rudele decedatilor, valabil in toata lumea asta, este problema ta demonstreaza in fata guvernului, fa-ti un ONG pentru drepturile criminalilor, treaba ta dar nu ma fa pe mine prost. Ce sila imi e de astia care te scuipa din spatele monitorului! Ma cunosti ca sa ma injuri bai mucea?
  14. Intru totul de acord, dupa cum am zis si eu pe pagina anterioara - macar daca s-ar rezolva astfel toate cazurile (cu toate ca sunt doar 2 ani de puscarie). Acum ne intrebam daca si cum o sa-si vada pagubitii banii, tinand cont ca suma e mare iar faptasul un amarat de ex sofer.
  15. Din cate stiu exista un procent maxim care se poate opri din venituri pentru rente viagere, pensii alimentare etc. Asa ca iti dai seama ca (ex) soferul nu o sa munceasca la Kaufland cu carte de munca ci orice altceva, la negru. Pe de alta parte datoria nu se poate stinge de la sine, poate ne lamureste vre-un avocat cum e cu plata rentei cand nu exista venituri.
  16. RCA-ul este al masinii nu al soferului, iar masina este probabil Concelex, deci Concelexul se scoate cu RCA-ul. Pe de alta parte, banuiesc ca soferii profesionisti sunt obligati sa-si faca asigurare profesionala, asa ar fi normal.
  17. Soferul va plati tot in solidar cu Concelex. Adica pagubitii vor lua macar jumatatea de la Concelex si tot ce castiga amaratu ala.
  18. 2 ani inchisoare + 850.000 roni + 2.400 roni/luna renta viagera nu pot rascumpara desigur 2 vieti nevinovate, dar legea - buna proasta cum e - a fost macar aplicata, macar daca s-ar aplica la fel in fiecare caz. Inteleg pe deplin dorinta de razbunare a tuturor, dar omor calificat nu a fost. Faptul ca a durat 3 ani, da asta este intr-adevar o bataie de joc.
  19. 2011 Kawasaki ZX-10R returns to sale, problem identified Kawasaki USA has just announced that the mysterious stop-sale on the 2011 Kawasaki ZX-10R will be lifted, identifying the previously-mysterious fault as residing in the intake valve springs. As stated when the not-a-recall was announced on December 11, the problem isn’t related to safety, performance or the modifications made to reduce power for the North American market. Instead, Kawasaki says there were fears the intake valves could seat improperly, impacting engine performance. Before the new superbike king of the hill goes back on-sale, all units will benefit from new camshafts, valve springs and spring retainers. Kawasaki isn’t naming a precise date, instead saying sales will resume in, “late January.” http://hellforleathermagazine.com/2010/12/...lem-identified/
  20. Probabil ca motoarele trebuie reconstruite, si asta nu se poate face la dealer. Este vorba de asigurarea calitatii.
  21. O piesa din motor, Kawasaki nu a specificat care. Au fost identificate cazuri cand in locul ei s-a folosit din greseala o piesa diferita, cu aspect identic dar cu alte specificatii. Nu prezinta un risc de siguranta.
  22. Asta in 2000 cand fetele de 13 ani mai erau inca virgine. Acum fii sigur ca toti producatorii dau puterea cu motoru pe banc. In ziua de azi fisa tehnica vinde motorul, nu ce poate el pe strada.
  23. dani31

    MV AGUSTA F3

    Nu-mi place nici Cayenne nici Panamera, dar asta nu inseamna ca nu mi-ar place sa mi le permit sau sa le primesc de la Mos Craciun, caz in care le-as vinde fara sa fac un singur km cu ele. Cam la fel cu Agusta, cu diferenta ca inainte sa o vand a face o tura, doua cu ea. Tehnic e buna comparatia cu vulpea, pentru ca defapt nici vulpea nu mananca struguri.
  24. Este exact invers! Am 100% incredere in fisa producatorului si 0% incredere in masuratorile tertilor. - Pe dyno poti sa ai diferente din orice - din cauciucul utilizat, din cat de umflat este, din carburantul folosit, din altitudinea la care este facuta masuratoarea, din cat de cald este motorul, din cat de uzata este motocicleta, din cat de uzat este aparatul dyno, si nu in ultimul rand din corectiile pe care le face aparatul. In graficul pus de tine sunt prezentate "corrected horsepower". Imi spui si mie care sunt acele corectii? - In schimb toti producatorii masoara la fel in baza unui standard al industriei. Fisa tehnica a motocicletei nu o face departamentul de marketing, ci niste ingineri care lucreaza in niste companii auditate, care respecta toate standardele si normele de asigurare a calitatii. Aaaa, ca puterea data de producator este o cifra teoretica, cu motorul pus pe banc, in conditii ideale de temperatura, presiune, compozitie si puritate a aerului si carburantului etc. - de acord. Dar cifrele sunt comparabile intre motociclete. Iar pe mine nu ma intereseaza cati cai am la roata. Daca sunt 180 sau 150 sau 130 imi este egal, ca nu o sa leg cu sfoara 180 de cai de motor sa vad daca pot sa ii trag. Ma intereseaza ca motorul meu X care are in fisa tehnica 180 de cai e mai puternic decat modelul Y care are in fisa tehnica 160 de cai. Daca VW vrea ca motorul de 1.9 TDI sa aiba 105 in loc de 117, va umbla la harta ECU si va scoate probabil si o economie de combustibil si un plus de fiabilitate. Nu va maslui fisa tehnica a masinii, asta e teoria conspiratiei de la coltu blocului.
×
×
  • Creează nouă...