IOAN LUTAS Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 -in 8 martie in vizita la prietenii nostrii din Sighet (si cei buni mai gresesc , in film Mani si Laci ) http://www.youtube.com/results?search_quer...mp;search_type= -in ianuarie pe gheata ( Mani si Laci ) urmeaza si poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 -in 8 martie in vizita la prietenii nostrii din Sighet (si cei buni mai gresesc , in film Mani si Laci ) http://www.youtube.com/results?search_quer...mp;search_type= -in ianuarie pe gheata ( Mani si Laci ) urmeaza si poze super comica cazatura !!! s-au ciocnit frumos ... de asta ma tem si eu ... pacat ca s-au cam lovit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Martie 9, 2008 Autor Share Postat Martie 9, 2008 nu a fost nimic grav , o julitura doar la mana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Borosescu Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 nu a fost nimic grav , o julitura doar la mana atunci e perfect!!! a fost comiccccc .. taree Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut73 Postat Martie 9, 2008 Share Postat Martie 9, 2008 ce katerinka Many e de vina - trebuia sa dea prioritate de dreapta. Bai Lutas m-ai speriat! Cand am vazut clipul cu Many pe o roata pe gheata am crezut (din cauza gecii factory) ca esti tu si am zis "a inebunit de tot asta batranu" ... apoi m-am mai uitat o data si mi-a venit inima la loc cand m-am prins ca e Many. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IOAN LUTAS Postat Martie 10, 2008 Autor Share Postat Martie 10, 2008 ce katerinka Many e de vina - trebuia sa dea prioritate de dreapta. Bai Lutas m-ai speriat! Cand am vazut clipul cu Many pe o roata pe gheata am crezut (din cauza gecii factory) ca esti tu si am zis "a inebunit de tot asta batranu" ... apoi m-am mai uitat o data si mi-a venit inima la loc cand m-am prins ca e Many. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
khiflutza Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 nu a fost nimic grav , o julitura doar la mana E bine ca e doar atita. Haios totusi. LOLEK si BOLEK! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate