demostene Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Editorial 3 “Bicicleta supersport de teren” Mondo motor 6 Rubrica de stiri Test si tehnica 8 Drive-test: Honda CBR1000RR. “Mai mult decat Superbike” 12 Drive test: Kawasaki ZX-10R. “Totul e posibil” 16 Drive-test: Moto Guzzi Stelvio. “Conchistadorul” 20 Drive-test: KTM 690 Duke, Enduro si SMC. “Trupa de atac” 26 Drive-test comparativ: Honda CBF 600 S, Suzuki Bandit 650 S si Yamaha FZ6 Fazer. “Idealul Ponderat” 32 Drive-test comparativ: noua motociclete enduro sportive de 450 cmc. “Hard-Rockers” 40 Drive-test: KTM 450 XC. “Portocaliu pe patru roti” Magazin 44 Test de anduranta: raport KTM Duke II si anvelope Contiforce SM. 46 Custom-bike: Speedbowl. “Art-Nouveau” 50 Consiliere second-hand: Honda VFR. “Fabrica de kilometri” Mica publicitate 54 Motociclete second-hand Sport 58 Budapesta-Bamako Rally. “Sub spectrul amenintarilor” 64 Avanpremiera Moto Grand Prix 2008. “Ultime retusuri” Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yzefeeR Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 Mi-a placut mult articolul despre KTM Duke! Tare motoru` Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Luf Postat Martie 21, 2008 Share Postat Martie 21, 2008 Mi-am facut si eu abonament prin sms , am asteptat sa apara revista , a aparut ......................... iar acum de 10 zile ma tot uit in posta si nu vad nimic , ce sa fie oare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bunicul Postat Aprilie 2, 2008 Share Postat Aprilie 2, 2008 (editat) Mi-am facut si eu abonament prin sms , am asteptat sa apara revista , a aparut ......................... iar acum de 10 zile ma tot uit in posta si nu vad nimic , ce sa fie oare? Sorry, prietene. E problema distributiei (departament care are un nou sef, dupa o oarece faza de tranzitie). Un e-mail la: george.oancea"at"motorpresse.ro (unde "at"=@) si se rezolva! Toate cele bune! Editat Aprilie 2, 2008 de Bunicul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate