ViKtor Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Salutare tuturor! Ma numesc Victor si am o problema , un telescop din spate de la ETZ-ul meu de 250 e defect si as avea nevoie de altul. Nu se pune problema reconditionarii , adica schimbarea simeringului pt. ca e foarte uzat (are joc pistonul) , deci nu mai are nici un remediu. Sper sa gasesc ceea ce caut , va multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 In Tg mures este u magazin de piese moto cum mergi spre targ care se tine duminica uite si un nr de telefon: Okany 0744 506 624, sau 0722 669 946 acolo sigur gasesti ce iti trebuie, daca nu incearca la Vultur, el vine la targul ala de duminica de obicei cu o duba! Toate cele bune! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViKtor Postat Mai 4, 2005 Autor Share Postat Mai 4, 2005 Mersi Requiem , eu ii stiu pe amandoi de ani de zile , dar unul nou e cam mult pt mine momentan , eu as dori unul folosit dar bun. Salut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 4, 2005 Share Postat Mai 4, 2005 Intreb pa aici in Cluj! poate gasesc ceva! daca reusesc ceva te anunt! Minden jot! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ViKtor Postat Mai 5, 2005 Autor Share Postat Mai 5, 2005 Mersi! (Kosz) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Requiem Postat Mai 5, 2005 Share Postat Mai 5, 2005 Imi pare rau.. momentan nu sunt... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate