Sari la conținut

ViKtor

INACTIV
  • Număr conținut

    30
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Metode de contact

  • Website URL
    http://

Profil

  • Locatie
    Targu-Mures
  • Numar Moto
    MS 90 CBE

ViKtor's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Un prieten de-al meu cauta furca pentru Jawa 350 TS model 638 din 1987 , dar presupun ca se potriveste si de la alte modele. Postati , PM sau cel mai bine sunati-l pe prieten: 0742643448 ; 0788741200 .
  2. ViKtor

    Rodaj

    Cu un ulei de calitate slaba eu zic ca exista riscul griparii in primii km , mai ales daca-i cald afara. Si n-ar fi mai bun un rodaj lent , cu ulei mai bun?
  3. http://www.ngk.com/results_appOther.asp?ot...ID=28939&mfid=1
  4. ViKtor

    Ajutor!

    Acum , pe frig poti folosi 14np24 , iar cum vin caldurile treci pe 14np27 (in mod normal , conform cartii tehnice , ar trebui bujii cu cifra termica 260).
  5. Cum zicea si @stress_L&P bateriile se incarca cu max 10% din capacitate , dar e bine sa monitorizezi si tensiunea sa nu depaseasca 14,2~14,4V sub sarcina , pt ca daca depaseste nu-i bine.
  6. ViKtor

    Ajutor!

    E mai bine , eu ma gandeam ca zici fara incalzire
  7. ViKtor

    Ajutor!

    13-le ar fi rulmentul cu pricina. Si de curiozitate pot sa intreb inainte cum ai asamblat? Da , pentru cine are. Dar presupun ca folosirea presei uzeaza mai repede carterele (bineinteles dc motorul a fost desfacut de prea multe ori) Am vazut si mineri care dadeau cu tarnacopu sau ce apucau.
  8. ViKtor

    Ajutor!

    Ai grija dupa centrare cum asamblezi motorul , o mica lovitura poate descentra "suncile". Motorul meu a fost asamblat in felul urmator: vibrochenul pus in congelator timp de cateva ore pentru a se contracta rulmentii de pe el ; carterele incalzite cu lampa cu gaz pentru a se dilata. Dupa acestea totul se potriveste perfect fara nevoia folosirii fortei. Sunt curios altii cum asambleaza un motor , presupun ca exista si alte metode mai "barbare".
  9. Asa-i culoarea la uleiul romanesc hidraulic de prea buna calitate probabil ca-i plin si cu apa , e foarte subtire. Etrierul il aerisesti exact ca si la masina.
  10. Salut! Dupa piulita de strangere a telescopului urmeaza o saiba de cupru cu rol de etansare (daca lipseste sau e deformata e posibil sa curga si pe acolo) , urmeaza partea mobila a telelscopului , in interior urmeaza o saiba de plastic , un arc micut si pe urma saiba aceea mai ciudata de care ziceai de forma conica (se pune cu partea lata in jos). Cam asa tin minte ordinea ca din desen nu se vede foarte bine.In afara de simering si piulita de strangere mai poate scapa sus (unde completezi) , dar acolo foarte putin si se poate rezolva cu putin silicon.
  11. Poza nu am , loc de improvizatii nu prea este , iar cablu nu cred sa fie mai mult de 15 lei.
  12. Nu se va potrivi nimic in afara de un cablu de ETZ sau unul de MZ TS sau ES (nu stiu sigur daca se potriveste) , exclus bovdenuri si alte avioane Cam asa arata:
  13. Iti trebuie 2 bucati , care costa 5-10 lei/buc.Iar in legatura cu cealalta problema voi posta acolo.
  14. Telescopul se desface dintr-o piulita din partea inferioara.Iar operatia trebuie facuta obligatori la amandoua telescoapele , pentru ca daca n-o faci sau nu o sa functioneze cum trebuie sau peste 2 saptamani iti distruge si celalalt semering si iar te apuci de treaba.
  15. Salut! Cumperi 2 semeringuri cu 2 "strangulari" pe cat posibil negre (rezista la presiuni mai mari) , nu cumpara unguresti pt ca n-o sa te tina prea mult , bineinteles duci ca model unul vechi.Cumperi ulei hidraulic , dar nu romanesc (poate gasesti special pt telescoape) , eu folosesc cu succes ulei EXCEL hidraulic si pt cutii automate.Desfaci telescoapele , le cureti , schimbi semeringurile (ai grija cand le scoti sa nu "scobesti" telescopul si cand le pui pe cele noi cauta o tubulara cu aceeasi diagonala pe care o vei lovi , unge semeringurile cu ulei sa intre mai usor si ai grija sa stea drept altfel risti sa le distrugi) si asamblezi telescoapele.Pui in fiecare telescop 280 ml ulei (in manual scrie 240 ml , dar nu ajunge). Spor la treaba!!!
×
×
  • Creează nouă...