semper veritas Postat Martie 11, 2008 Share Postat Martie 11, 2008 acum doua zile un "meserias" a dat cu spatele si mi-a indoit suportul inferior de la furca (printre altele) ! unde gasesc o lista de preturi (pe net) sa o dau celui de la asigurari ptr a compara lista cu cea de la distribuitorul BMW autorizat! motorul este un f650 st din 98! Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdan_harea Postat Martie 12, 2008 Share Postat Martie 12, 2008 (editat) Din cate stiu eu Automobile Bavaria este singurul furnizor de piese pt moto BMW.Alti au sporadic si mai mult consumabile. AB fiind si reprezentanta BMW cei de la asigurari nu ar mai avea nevoie de nici o comparatie. Intr-un caz similar, dar la Suzuka a fost suficienta oferta de pret de la B&S care este reprezentanta a marci respective. Listele de preturi de pe net sant in dolari, din SUA si nu au nici o relevanta pt noi fiind mult mai mici dacat preturile de la noi. Bafta. Editat Martie 12, 2008 de bogdan_harea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate