Sari la conținut

bogdan_harea

Super Membru
  • Număr conținut

    5.299
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdan_harea

  1. O rugaminte pt un posesor de CBF 1000/ 2006-2009 din Bucuresti sau inprejurimi, pt a masura tensiunea la baterie la relanti. Un prieten are probleme cu circulatia in oras. Dupa 2 zile de circulatie in trafic se descarca bateria. In afara merge fara probleme. E la al treilea stator si evident disperat. Mecanicii la care a fost nu pot depista problema si sustin ca releul e bun. La relanti cu putin depaseste 12 V. Peste 3000 rot/min ajunge la 13,8 V. Acelasi lucru s-a intamplat si cu statoarele arse si cu ultimul montat nou.
  2. E capra. Cu iezii e greu, mult mai greu.
  3. Nu chiar tot, prefera salata, frunze de iasomie, vita, tramdafir, uraste gazonul. E o simpatica, razi numai cand o vezi si nu e proasta deloc. Multe lucruri le-a invatat mai repede decat cainele. Nevoile 99% in litiera ( talasiera) de a doua zi. Asta ca sa ne laudam putin.
  4. A mea haleste iarba mereu si nu are probleme stomacale.
  5. Face parte din familie. Noi nu ne mancam intre noi !
  6. Ne-am mai luat un catel. Sper sa nu se bata pe mancare cu primul.
  7. Dupa mine o tampenie, dar nu se stie ce urmeaza.
  8. Cric lateral reglabil, cu supratata de sprijin mai mare. Nu se afunda in teren moale si poti ajusta inclinarea motocicletei, mai ales cand este montat si atasul, supra incarcat. Am scapat de pietre, scandurele, peturi.
  9. 72000 km de incantare pura pe 2 si 3 roti cu pasager si cainele Ralf.
  10. Nu am reusit sa urc pe atelaj un atasist. Am promisiuni, dar ...... Poate aflu cine este vinovatul, eu sau motorul ! ?
  11. Ultima adaugare, un amortizor de ghidon pt o directie mai precisa chiar si cand dai in gropi. Amortizorul este de Smart, nou, cel mai aproape dpdv dimensional cu nevoile atasului si posibilitatile, destul de limitate, de montaj. Piesele de legatura din dural si otel conceptie si executie proprie. Dupa cateva sute de km pe drumuri amestecate rezultatul este conform asteptarilor. Socurile in ghidon, la trecerea peste gropi, diminuate 80-90%. Abia daca se mai simt. » Post actualizat in 01 Jun 2018 19:57 Revizuire si complectate la bara de blocare pt a face atasul fix. Maine probe. Sper sa pot merge macar cu 40 km/ h fara sa pun picioarele jos la stop. Mersul cu atas fix necesita antrenament. » Post actualizat in 02 Jun 2018 15:46 NU MERGE ! Doar flexibil. Fix doar pt stationare in parcare, fara sa o pun pe cricul central. Dar si asa, e mai usor cu cricu. Abandon !
  12. Robinetul face toti banii daca mergi si solo si cu pasager.Cu cheia este greu de reglat si total nepractic. Pt mers excusiv solo il reglezi o data si basta. Merge si fara robinet.
  13. Cam toate merg, dar eu aveam nevoie de unul scurt pt ca atasul fiind mobil trebuia sa ma leg de motocicleta si nu de atas. La atasele clasice lucrurile sunt mai simple.
  14. O sugestie pt atase mai vechi sau mai noi care necesita amortizor de ghidon. Ideea mi-a fost sugerata din situri americane dedicate ataselor, evident majoritarea fixe. Eu am folosit un amortizor de directie de la Smart model pana in 2006, luat de la Alpadrino cu 206 roni si cateva piese de ataptare confectionate de mine. Dupa cateva sute de km pe drumuri amestecate rezultatul este foarte bun. Apreciez ca socurile in ghidon la trecerea prin gropi, fie cu moto, fie cu roata atasului, s-a micsorat 80-90% iar forta cu care trebuie tras suplimentar de ghidon a crescut cu max 20%. Datele sunt subiective, neverificate prin masuratori, dar prestatia la drum foarte buna, comparativ cu cea fara amortizor.
×
×
  • Creează nouă...