hotshot1 Postat Martie 13, 2008 Share Postat Martie 13, 2008 Pe scurt: vreau sa plec in Germania sa imi iau motocicleta. Nu am experienta sau cunostinte mecanice in acest domeniu, dar daca este cineva care poate explica pe scurt la ce trebuie sa se uite si sa verifice un simplu cumparator pentru a fi sigur ca nu a luat „teapa” ii rog sa raspunda. Poate ii ajuta si pe alti, in speranta ca nu am pus vreo intrebare stupida. Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
crazyahmed Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 daca ajungi in mĂźnchen da un semn si vin eu cu tine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
piticu_terorist Postat Martie 14, 2008 Share Postat Martie 14, 2008 iti pot explica la tel. . sunt multe locuri unde te poti uita. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate